Eskil'de Evde Çocuk Bakımı Kursu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Eskil'de Evde Çocuk Bakımı Kursu Açıldı

Eskil\'de Evde Çocuk Bakımı Kursu Açıldı

Aksaray'ın Eskil ilçesinde uygulamaya konulan Tuz Gölü Çevresinde Mesleki Eğitim ve Sosyal Yaşamı Geliştirme Projesi kapsamında evde çocuk bakımı kursu düzenlendi.

11.01.2018 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'ın Eskil ilçesinde uygulamaya konulan Tuz Gölü Çevresinde Mesleki Eğitim ve Sosyal Yaşamı Geliştirme Projesi kapsamında evde çocuk bakımı kursu düzenlendi.

Sosyal Destek Programından (SODES) sağlanan katkıyla yürütülen Tuz Gölü Çevresinde Mesleki Eğitim ve Sosyal Yaşamı Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen evde çocuk bakımı kursunun açılışı, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Kolukısa tarafından yapıldı.

Proje Koordinatörü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Kılıçer, kurusun açılışında yaptığı konuşmada, projenin 297 bin 260 lira bütçeyle 4 meslek kursunu içinde barındırdığını belirterek, aşçı çırağı, aşçı yardımcılığı ve fidan yetiştiriciliği kurslarının da en yakın zamanda açılacağını kaydetti.

Kursa katılanlara 20 lira yevmiye ödendiği bilgisini de paylaşan Kılıçer, kursları özendirmek için Çanakkale ve Şanlıurfa gezileri düzenleneceğini de ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskil'de Evde Çocuk Bakımı Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi
    20:04 Çemişgezek'te yaban keçileri ilçe merkezine indi

    Çemişgezek ilçe merkezine sürü halinde inen nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri, parkta otlandı ve insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

  • Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi
    20:02 Malatya'da 18 kilo kubar esrar ele geçirildi

    Malatya'da yolcu treninde yapılan operasyonda, üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar bulundu. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

  • Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu
    20:00 Sıfır atıktan kedi evi yaptı, Isparta birincisi oldu

    Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki 7. sınıf öğrencisi Harun Aydemir, sıfır atıktan yaptığı kedi evi ile Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışmasında Isparta birincisi oldu. Aydemir, projenin amacının atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın
    19:58 Geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın

    Tekirdağ Çorlu'da bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de görüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına almaya çalışıyor.

  • Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
    19:57 Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

    Aydın'ın Germencik ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 mahallede düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve para ele geçirdi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve 3 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.


Advertisement