Eskişehir İmsak Vakti: 12 Mayıs Pazar İmsak Vakitleri (2019 Ramazan İmsakiyesi) - Son Dakika
Güncel

Eskişehir İmsak Vakti: 12 Mayıs Pazar İmsak Vakitleri (2019 Ramazan İmsakiyesi)

Eskişehir İmsak Vakti: 12 Mayıs Pazar İmsak Vakitleri (2019 Ramazan İmsakiyesi)

Ramazan geldi ve eller semaya yükseldi. Tüm İslam aleminin oruç tuttuğu bu kutlu ay da Eskişehir'de vatandaşlar orucun başladığı imsak saatlerini merak ediyor. Peki, Eskişehir imsak saati 12 Mayıs 2019 kaçta? Diyanet imsakiye takvimine göre Eskişehir imsak vakti ve daha fazlası haberimizde…

11.05.2019 14:34  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardeşliğin vurgulandığı oruç ayında yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yardım edilir. Ramazan ayında oruç tutan Eskişehir, en çok 'Eskişehir iftar saati ve imsak saati kaçta?' konusunu araştırıyor. Eskişehir imsak vakti 2019, 12 Mayıs Eskişehir imsak saati kaçta? Ramazan bayramı ne zaman ve Ramazan bayramı tatili kaç gün?

ESKİŞEHİR 12 MAYIS İMSAK VAKTİ

İmsakta içilen bir bardak su ile başlayan oruçlar, iftarda bir yudum su ile açılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında tutulan, İslamın şartlarından biri olan oruç ibadetinin Eskişehir'de saat kaçta başladığı araştırılıyor. Eskişehir 12 Mayıs 2019 imsak 3.59 şeklinde belirtiliyor.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Bir aylık orucun ardından gelen Ramazan bayramı 2019 yılında 4 Haziran'da başlayıp, 6 Haziran'da son bulacak. Cumhurbaşkanının yaptığı açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller Ramazan bayramı tatiline 3 Haziran Pazartesi günü yarım gün şeklinde başlayacak. 7 Haziran günü ise tam gün idari izinli olmaları uygun görüldü. Hafta sonu tatilleri ile birleşince toplamda 9 gün Ramazan Bayramı tatili olacak. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına Cumhurbaşkanlığından gönderilen yazı ile Ramazan bayramı tatili kesinleşti.

İdari izin süresince görevli olanlara herhangi bir fazla ödemede bulunulmayacağı ancak kullanılmayan idari izinlerin, idarenin uygun gördüğü zamanlarda kullandırılabileceği de belirtildi.

Son Dakika Güncel Eskişehir İmsak Vakti: 12 Mayıs Pazar İmsak Vakitleri (2019 Ramazan İmsakiyesi) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement