Eskişehir - Bakan Avcı Turizm Sezonu Iyi Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir - Bakan Avcı Turizm Sezonu Iyi Gidiyor

Bakan Avcı Turizm sezonu iyi gidiyorKÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, turizm sezonunun 2016 yılına göre iyi gittiğini söyledi.

07.06.2017 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Avcı Turizm sezonu iyi gidiyor

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, turizm sezonunun 2016 yılına göre iyi gittiğini söyledi.

Eskişehir'de Valilik tarafından Şoförler Odası Düğün Salonu'nda şehit yakınları ve gaziler için verilen iftar yemeğine Bakan Nabi Avcı da katıldı. Yemekte konuşan Avcı, her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanlarında olacaklarını söyledi. şehit yakınları, bakan Avcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Avcı, geçen 16 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan çevik kuvvet polisi 32 yaşındaki Ali Sevim'in 1 yaşındaki oğlu Eyüphan Sevim'i kucağına alıp sevdi.

'2018 HEPSİNDEN İYİ OLACAK'

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı iftar yemeği sonrasında basın mensuplarının yönelttiği çeşitli soruları yanıtladı. Turizm sezonunun iyi gittiği ifade eden Avcı şöyle konuştu

Turizm sezonu iyi gidiyor. İyi derken 2016'ya göre iyi gidiyor. Bu sene erken rezervasyon kampanyasını erken başlattık. Dolayısıyla erken rezervasyon kampanyasına ciddi bir rağbet oldu. İç turizm çok önemli. Dışarıdan gelenler de önemli ama Almanya'nın, Fransa'nın turizmini ayakta tutan iç turizmdir. Dolayısıyla bizim de erken rezervasyonlarla buna katkıda bulunmamızda büyük fayda var. İyi gidiyor. Rusya pazarı maşallah iyi toparlandı. Almanya., İngiltere pazarlarında da kıpırdanma var ama bu Rusya pazarı kadar değil Ama inşallah oralar da zaman içerisinde toparlanmış olacak. İnşallah 2017, 2016'dan çok daha iyi olacak,2018 hepsinden iyi olacak inşallah.

TARAFTARLARA ELEŞTİRİ

Bakan Avcı, Antalya'da oynana maçta Eskişehirspor'un Göztepe'ye penaltılarla yenilmesine üzüldüğünü söyledi. Maçta her iki takımın taraftarlarının stada yanıcı madde atmaları da eleştiren Avcı konuşmasına şu ifadelere yer verdi

Antalya stadında, her iki takım için de söylüyorum hem Göztepe hem bizimkiler stadı doğrusu sportmenliğe ve centilmenliğe yakışmayacak görüntülere bürünmesine neden olan bir takım şeyler oldu. O torpiller, hiçbir şekilde ne Göztepe'ye yakıştı ne Eskişehirspor'a yakıştı. Üstelik maçın uzun bir süre duraksamasına da neden oldular. Hatta netice şöyledir, böyledir ayrı mesele ama biz kendi taraftarımızın sahaya attıkları yüzünden maç uzadı ve o uzatma dakikalarında o beraberlik golünü yedik. Şimdi o olsaydı böyle olurdu, şöyle olurdu demek istemiyorum ama centilmenlikten şaşmamak gerekir. Bundan sonar da bu tür bu ve benzer bütün müsabakalarda buna çok dikkat etmek gerekir. Ben Eskişehirspor taraftarına bir kere daha buradan Eskişehir'e, Eskişehirliye, Eskişehirsporluya yakışmayacak hiçbir tezahüratın ve böyle sahayı dumana boğmak gibi yakışıksız şeylerin içerisine olmamalarını bir kere daha hatırlatıyorum.

Eskişehir - Bakan Avcı Turizm Sezonu Iyi Gidiyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir - Bakan Avcı Turizm Sezonu Iyi Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement