Eskişehir'de 17 Aralık Protestosu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 17 Aralık Protestosu

Eskişehir\'de 17 Aralık Protestosu

Eskişehir'de, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun yıl dönümünde basın açıklaması yapan CHP'lilerden bazıları ağızlarını koli bandı ile kapadı.

17.12.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun yıl dönümünde basın açıklaması yapan CHP'lilerden bazıları ağızlarını koli bandı ile kapadı.

Porsuk Bulvarı'nda yapılan CHP'lilerin basın açıklamasına Atatürkçü Düşünce Derneği ile Eğitim-İş Sendikası üyeleri de destek verdi. Partililerden bazıları ağızlarına koli bandı yapıştırdı. CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu olan 17 Aralık, Türk siyasetinin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. AKP iktidarı boyunca yolsuzluklarına devletin tüm kurumlarına yaydığı gibi emekçileri de yoksulluğa mahkum etmiştir. Bugüne kadar ortaya atılan yolsuzluk iddialarını baskı ve sindirmelerle kapatmaya çalışsa da her şey çok açıktır. Sürgün edilen emniyet müdürleri, bakan çocukları ve banka müdürlerinin evlerinden çıkan para sayma makineleri, para dolu ayakkabı kutuları hafızalardan silinmemektedir."

Yapılan konuşmaların ardından basın açıklamasına katılan grup dağıldı. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 17 Aralık Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement