Eskişehir'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 19 Mayıs Coşkusu

Eskişehir\'de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Eskişehir’de coşkuyla kutlandı.

19.05.2018 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Eskişehir'de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, 7'den 70'e herkes 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda konuşan Eskişehir Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Tatlısu, "Bugün Türk milleti büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, önderliğinde tarih sahnesine çıkarak makus talihini tersine döndürmeyi başardı. Milletin azim ve kararlılığı sayesinde Türk milletinin esaret altında yaşayamayacağının Samsun'dan başlayarak tüm dünyaya duyurulduğu tarihin 99'uncu yılıdır" dedi.

Ardından, öğrenciler şiir okuyarak gençlik adına konuşma yaptı. Daha sonra aralarında engelli sporcuların da bulunduğu dereceye giren sporcuların madalya töreni gerçekleşti. Program çeşitli branşlardaki sporcuların gösterileri ve folklor ekiplerinin oyunlarıyla sona erdi.

Kutlama programına Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, öğrenciler ve veliler katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padi Geliyor
    19:09 Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padi Geliyor

    Razer, yeni oyuncu mouse padi Firefly V2 Pro ile dikkatleri üzerine çekiyor. 16.8 milyon farklı renkte ışıklandırma çeşidi sunan ürün, oyuncuların performansını artırmayı hedefliyor. Kompakt tasarımı ve yüksek tepki süresi ile FPS oyun severler için ideal bir seçenek olan mouse pad, Razer Synapse 3 uygulaması ile tam entegre çalışıyor. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.

  • Nuri Alço, Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Hastaneden Taburcu Oluyor

    Usta oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Alço, tedavisinin ardından yarın taburcu olacak.

  • Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı
    19:08 Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı

    Sinop'un Ayancık ilçesinde F.I'nın kullandığı otomobil, Yenikonak köyünde kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Ayancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı
    19:02 Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce'ye büyük ve önemli hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement