Eskişehir'de 3 Kişinin Öldürülmesine İlişkin Dava - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de 3 Kişinin Öldürülmesine İlişkin Dava

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde geçen yıl çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen 4 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

12.10.2018 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Çifteler ilçesinde geçen yıl çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi öldürdüğü iddia edilen 4 tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Serdar Sarıtepe (31), Mustafa Bülbül (29), Erman Çaldemir (33) ve Duran Büyükköroğlu (68) ile tarafların avukatları ve yakınları katıldı.

Sanık Sarıtepe, 15 yıldır hayvan alım satımıyla ilgilendiğini belirterek, Balıkesir'de hayvan alım satımı yapanlarla 12 yıl ticaret yaptığını kaydetti.

Balıkesir'de ticaret yapan maktul Sedat Çam (43) ile tanıştığını ifade eden Sarıtepe, "Sedat Çam ile sorunsuz ticaret yaptık. Beni daha sonra tanıştırdığı Faruk B'nin, gönderdiğim 600 bin lira değerindeki kuzular için verdiği çek karşılıksız çıktı. Bunun üzerine ekonomik sıkıntıya düştüm. Faruk B'yi araştırdım. Bana 'Bunlar çete, sen canını kurtar yeter.' dediler. Faruk'a telefonla ulaşıp paramı istedim ancak 'Sen mal gönder, satıp sana öderim.' dedi. Olaydan 3 gün önce de Sedat Çam beni arayıp, kuzu istedi. Ben de istediği kadar kuzuyu tamamlayıp teslim edeceğimi söyledim." iddiasında bulundu.

Sarıtepe, olay günü Sedat Çam ile kantarda buluştuklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Yanında Efrahim Yıldız vardı. Sedat abiye 'Bu kim?' diye sordu. Sedat da 'Bu meşhur Serdar.' dedi ve gülüştüler. Sonra ben kamyonetimle, Sedat Çam ile beraberindeki Efrahim Yıldız ve Seçkin Kantir kendi aracıyla, Mustafa Bülbül ise bana ait araçla çiftliğe gittik. Kuzuları bindirmek için kamyonu rampaya yanaştırdım. Sedat Çam, Seçkin Kantir ile Erman Çaldemir ağıla girdi. Kuzular kamyona binmeyince Efrahim Yıldız yardımcı olmak için kamyonun yanına doğru eğilince belindeki tabancayı gördüm. Daha sonra bana 'Meşhur Serdar sensin, Faruk'a mal gönderen saf sen misin?' dedi. Sonra ben de ona mal gönderdiğimi ancak parayı alamadığımı söyledim. Efrahim bana 'Sedat da Faruk da adamdır, sen adam değilsin.' diyerek küfretti ve elini arkasına doğru götürünce ben de yanımdaki tabancayla ona ateş ettim. Ondan düşen tabancayı da alıp, ağıla girdim. Sedat ve Seçkin'de de tabanca olabileceğini düşünüp, ateş ettim. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Kendimi kaybetmişim. Maktulleri ben öldürdüm. Diğerlerinin suçu yok. Çok pişmanım."

Diğer sanıklar Mustafa Bülbül, Erman Çaldemir ve Duran Büyükköroğlu da olayı kendilerinin gerçekleştirmediğini öne sürdü.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 7 Aralık'a erteledi.

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin Erbap Mahallesi Soğukpınar mevkisindeki çiftlikte, Efrahim Yıldız (43), Sedat Çam (43) ve Seçkin Kantir (42) tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de 3 Kişinin Öldürülmesine İlişkin Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement