Eskişehir'de 'Essyönder' Kuruldu - Son Dakika
Yaşam

Eskişehir'de 'Essyönder' Kuruldu

Eskişehir\'de \'Essyönder\' Kuruldu

Eskişehir’de, Eskişehir Profesyonel Apartman Site ve Toplu Yapı Yöneticileri Derneği (ESSYÖNDER) kuruldu ve ilk Genel Kurul toplantısında Ali Sekizler oy birliği ile Dernek Başkanlığı görevine seçildi.

22.01.2018 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, Eskişehir Profesyonel Apartman Site ve Toplu Yapı Yöneticileri Derneği (ESSYÖNDER) kuruldu ve ilk Genel Kurul toplantısında Ali Sekizler oy birliği ile Dernek Başkanlığı görevine seçildi.

Bir iş yerinin toplantı salonunda gerçekleşen Genel Kurul öncesi konuşan Dernek Başkanı Ali Sekizler, apartman, site ve toplu yapı yöneticilerinin meslek faaliyet bilincini Eskişehir'de yaygınlaştırmak istediklerini belirtti. Önümüzdeki günlerde amaçlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı yoğunlaştıracaklarını anlatan Sekizler, şunları söyledi;

"Apartman, site ve toplu yapı yöneticilerinin meslek faaliyet bilincini Eskişehir'de yaygınlaştırmak istiyoruz"

"'Eskişehir Profesyonel Apartman, Site ve Toplu Yapı Yöneticileri Derneği'ni, genel kurula katılan üyelerle hep birlikte kurduk. Sektörümüz ile ilgili sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek istiyoruz. Apartman, site ve toplu yapı yöneticilerinin meslek faaliyet bilincini Eskişehir'de yaygınlaştıracağız. Amacımız, kat mülkiyeti ve bina yönetimi konusunda ve sektörü bilinçlendirmeyi amaç edinen ve bunu sağlamak üzere apartman, site, toplu yapı yöneticilerini, bina ve tesis yönetimi alanında, hizmet veren firmaları bir çatı altında toplamaktır. Etik anlayışa sahip yöneticiler yetiştirilmesi amacıyla, eğitim ve sertifikasyon programlarını önümüzdeki günlerde organize edeceğiz ve hayata geçireceğiz" dedi.

Daha sonra Genel Kurulda, yönetimin oluşması için seçime gidildi. Seçimi kazanan listenin kendi arasında yaptığı görev bölümüne göre; Başkan Ali Sekizler, Başkan Yardımcısı Armağan Öztürk, Sekreter Fatih Uğural, Denetçiler Ömer Şimşek, Bülent Ertürk ve Adem Tuna, Sayman ise Özcan Civaoğlu oldu. Diğer Yönetim Kurulu üyeliklerine ise; İsmail Aksu, Emrah Ertural, Yasin Yumrukaya, Lokman Oktay, Yasin Akseki, Hüseyin Alyüz, Taner Tandoğan, Ersoy Kahriman ve Serkan Sağındık seçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eskişehir'de 'Essyönder' Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement