Eskişehir'de Fetö/pdy Soruşturmasında 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Fetö/pdy Soruşturmasında 5 Kişi Tutuklandı

Eskişehir\'de Fetö/pdy Soruşturmasında 5 Kişi Tutuklandı

Eskişehir'de FETÖ/PDY soruşturmasında 5 kişi tutuklandıEskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, TCDD ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü çalışanı 5 kişi tutuklandı.

22.08.2016 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de FETÖ/PDY soruşturmasında 5 kişi tutuklandı

Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, TCDD ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü çalışanı 5 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Eskişehir'de TCDD Vagon Bakım Atölyesi Yüksek Mühendisi Hüdayi Yorgun, TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) Bakım Onarım Müdürlüğü'nde görevli mühendis Abdülkadir Korkmaz, TCDD Eğitim Merkezi öğretmeni Mustafa Arıkan ile Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü'nde görevli mühendis Salim Demirel ve istatistikçi Tuncay Dikyol gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polisler tarafından sağlık raporu için Eskişehir Devlet Hastanesi'ne getirilen şüphelilerden bazıları, kendileri çeken gazetecilere el salladı. 5 şüpheli daha sonra Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Fetö/pdy Soruşturmasında 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement