Eskişehir'de 'Resmen Evleniyoruz Projesi' Hayata Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de 'Resmen Evleniyoruz Projesi' Hayata Geçirildi

Eskişehir\'de \'Resmen Evleniyoruz Projesi\' Hayata Geçirildi

Eskişehir'de, 'Resmen Evleniyoruz Projesi' kapsamında Odunpazarı Kültür Merkezinde 10 çiftin nikahı kıyıldı.

11.10.2013 15:21  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, Odunpazarı Kaymakamlığı, Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen 'Resmen Evleniyoruz' projesi kapsamında, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftlere toplu nikah töreni düzenlendi.

Odunpazarı Kültür Merkezi'nde düzenlenen program kapsamında 10 çiftin nikahı kıyıldı. Eskişehir Vali yardımcıları Ali Çetin ve Bekir Şahin Tütüncü, Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhitin Adıyaman ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın katılımlarıyla gerçekleşen nikah törenine çiftlerin aileleri ve yakınları büyük ilgi gösterdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın nikahları kıydığı programda adeta çifte bayram yaşayan çiftler, sunulan imkan için yetkililere teşekkür etti.

Törende konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, sağlıklı bir nesil oluşturmanın temelinin sağlıklı bir aile yapısı kurmak olduğunu belirterek, "Bu anlayışla ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve maddi imkansızlıklar nedeniyle resmi nikah kıydıramayan çiftlerimizin nikahlarını kıyarak evliliklerini resmileştiriyoruz" dedi.

Genç çiftlere tavsiyelerde de bulunan Başkan Sakallı, "Birbirinizi seviniz, birbirinize anlayış gösteriniz, iyi günde kötü günde kenetleniniz, bu sizleri mutluluğa götürecektir" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Sakallı, genç çiftlere düğün hediyesi verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de 'Resmen Evleniyoruz Projesi' Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement