Sevgili dehşeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgili dehşeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Eskişehir'de bir kadın, tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine çalışmalara başlayan polis ekipleri, kısa sürede kadını suç aleti olan bıçakla birlikte yakaladı.

03.06.2020 21:40  Güncelleme: 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, tartıştığı erkek arkadaşını bıçakla öldüren kadın, polis ekiplerinin hızlı çalışması sonucu yaklaşık 1 saat içinde saklandığı evde yakalandı.

ERKEK ARKADAŞINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Olay Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokakta yaşandı. Akşamüstü sıralarında, sokak üzerinde bulunan bir apartta, İzmir'den Eskişehir'e gelen kız arkadaşı Özlem Ç. ile Emrah Sonat arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Özlem Ç., iddialara göre mutfaktan aldığı bıçakla Sonat'ın göğüs kısmına vurdu. Aldığı darbeyle ağır yaralanan Emrah Sonat hayatını kaybederken, Özlem Ç. ise olay yerinden kaçtı.

Eskişehir'de sevgili cinayeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı

SUÇ ALETİ OLAN BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

Çevredekilerin durumu 155 Polis İmdat hattına bildirmesiyle kısa sürede bölgeye gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yapılan planlı çalışmalarda polis ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE yardımıyla firari kadının kaçış güzergahlarını tespit edildi. Ardından ekipler, yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu şüpheli Özlem Ç.'yi, Huzur Mahallesindeki akrabasının evinde suç aleti olan bıçakla birlikte yakaladı.

Eskişehir'de sevgili cinayeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı

GENÇ ADAMIN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan Emrah Sonat'ın ölüm haberini alan yakınları olay yerine adeta akın etti. Gözyaşlarına boğulan Sonat'ın bazı yakınları sinir krizi geçirdi.

Sevgili dehşeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgili dehşeti! Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Zeciii: Biri buna dur demeli. Nereye kadar bu erkek siddeti illa bizdemi olelim. Nedir bu kadinlardan cektigimiz... 48 3 Yanıtla
  • Fatma KALENDER: Erkek yapsa cani adam, kadın yapınca sevgili dehşeti. Hayırlı işler 48 1 Yanıtla Ebru: Her iki taraf için de iyi ve uygun olmayan tatsız bir olay.. keşke anlayış ve saygı hep ön planda kalsa ki vaziyetin iç yüzü hakkında bi bilgi yok yermek yargılamak da yalnis tabi.. Allah akıl fikir ve vicdan nasip etsin.. 3 1
  • Yorum: Kadınlar erkeklere öküz odun diye lakaplar takmaya başlayınca her şey bitti. Evlilik kurumu sevgi saygı her şey bitti. 36 0 Yanıtla
  • Ali polat can demir: Nedir erkek arkadaş kız arkadaş nikahsız yaşamanın sonu bu günahtır Ayıptır insanda biraz utanma olur 23 8 Yanıtla
  • Vatandaş : Erkeğe uzanan eller kırılsın:D 29 2 Yanıtla
  • Şiddetehayır: Erkeğe şiddeti naletliyoruz erkeğe şiddete hayır 26 2 Yanıtla
  • Xxx: Erkeğe şiddet artık bir son bulsun 23 2 Yanıtla bir garib osmaniyeli: aynen son olsun artık korkuyoruz 6 1
  • Husnu çukur : Kuyruk sallarsan herkes peşine düşer 22 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı
    14:09 Samsun'da Husumetli Olduğu 3 Kişiyi Yaralayan Hırsızlık Hükümlüsü Yakalandı

    Samsun'da husumetli olduğu 3 kişiyi silahla yaralayan hırsızlık hükümlüsü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca, hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, adli makamların işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı
    14:09 Amasya'da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şüpheli Yakalandı

    Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullananlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda B.G'nin üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan B.G, ifadesi alınmak üzere Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Advertisement