Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler Toplantısının 6'ncısı yapıldı.

19.09.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler Toplantısının 6'ncısı yapıldı.

TÜMSİAD Eskişehir Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde gerçekleşen toplantıya TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye TÜMSİAD Bölgeler Sorumlusu Hikmet Usta, Marmara Bölge Koordinatörü Muhammed Dursun ve 8 ilin şube başkanları katıldı.

Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Başkan Yardımcısı Selami Uzun'un da hazır bulunduğu toplantıda, TÜMSİAD bölge çalışmalarının analizi, aylık şube raporlarının değerlendirilmesi, AB KOBİ haftası etkinliklerinin değerlendirilmesi, genel merkez arsa projesi, Van projesi çalışmalarının değerlendirilmesi, sanayi ve ticaret odası çalışmalarının değerlendirilmesi gibi konular ele alındı.

TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Usta, toplantıya katılanlara ve yaptığı ev sahipliğinden dolayı Orhangazi Şube Başkanı Nurettin Çetin'e teşekkür etti.

İki aylık periyotlarla gerçekleşen TÜMSİAD Marmara Bölge Toplantısı'nın bir daha ki programı İnegöl'de gerçekleştirilecek.

- Odunpazarı'nda çöp konteynırları temizleniyor

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgelerindeki cadde, okul ve pazaryerlerinde bulanan çöp konteynırlarını temizliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, temizlik sayesinde konteynırların çirkin görüntü oluşturmasını engelleyen ekipler, halk sağlığı için de önemli bir çalışma yürütüyor.

Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni ile karşılanan çalışmanın aynı ciddiyetle sürdürüleceğini ifade eden Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, temel amaçlarının çöp kutularından çevreye mikrop yayılmasını engellemek olduğunu vurguladı.

-Sporculardan Tepebaşı Belediyesi'ne ziyaret

Brezilya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda madalya kazanan sporcular, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, dereceye giren milli sporcular Murat Cırık, Ümran Keser, Şule Özbek, Ayşe Kübra Yeniler, Seval Yalçınkaya ve Evre Serhat Arslan ile antrenörleri Şener Arslan hazır bulundu.

Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan Başkan Ataç, kentte üst üste gurur verici başarılar yaşadıklarını belirterek, Tepebaşı Belediyesi olarak birçok spor dalında geleceğe yönelik yatırımlar ve sporculara desteklerinin süreceğini kaydetti.

Törende Tepebaşı Belediyesi tarafından sporculara çeşitli hediyeler verildi. Etkinliğe, CHP İl Başkanı Erman Gölet, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer de katıldı.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement