Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş ve mahalle meclisi üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

19.08.2016 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş ve mahalle meclisi üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Gökmeydan Mahallesi'ndeki çalışmalarını değerlendirmek ve mahalle sorunlarını iletmek amacıyla Ertaş ve mahalle meclisi üyeleri Yılmaz Büyükerşen'e ziyarette bulundu.

Muhtar Ertaş, Büyükerşen ve ekibine Eskişehir'i ve Gökmeydan Mahallesi'ni modern bir yapıya kavuşturduğu için teşekkür ederek, mahalle halkının bazı taleplerini aktardı.

Büyükerşen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinlerinin isteklerini ilgili birimlere ileteceğini kaydetti.

"Sevda Şener 3. Tiyatro Oyunu Yazma Yarışması" başvuruları başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen "Sevda Şener 3. Tiyatro Oyunu Yazma Yarışması"nda başvurular başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk tiyatrosuna yeni metinler ve yazarlar kazandırmak amacıyla Sevda Şener anısına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde düzenlenen tiyatro oyunu yazma yarışmasının bu yıl üçüncüsü yapılacak.

Türkçe yazılmak koşuluyla yurt içi ve yurt dışından katılımcılara açık olarak düzenlen yarışmaya başvurular başladı.

Aday katılımcıların hazırladıkları projeler ile 15 Aralık tarihine kadar başvuru yapabilecekleri yarışmayla ilgili koşullar ve şartname ile ilgili detaylı bilgiye Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın internet sitesinden ulaşabilecek.

Kırsalda yol yapım bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal bölgelerde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, büyükşehir belediyesine bağlı ekipler Beylikova ilçesi İstasyon Caddesi'nde zemin iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement