Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'den Kısa Kısa

Yeni sezonda süpervizörlüğünü Ayşen Gruda'nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, tiyatro severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

16.11.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda süpervizörlüğünü Ayşen Gruda'nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, tiyatro severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu 2015-2016 sezonunda 30 binin üzerinde izleyiciyle buluştu. Geçen sezon Bit Yeniği, Dans Eden Eşek, Barış Çiçeği, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Komik Para adlı tiyatro oyunları ile vatandaşlarla buluşan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, perdelerini yeniden açacak.

Usta sanatçı Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labiche'nin "Ara ki Bulasın" adlı oyunuyla başlayacak.

Yılmaz Gruda ile Elvan Gruda'nın uyarladığı ve sahneye koyduğu 2 perdelik komedi, 23 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak.

Başkan Kurt, Odunpazarı Kent Konseyi'ni ağırladı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kent Konseyi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Kumru, ziyaretinde, Odunpazarı Belediyesi ile her zaman koordineli bir şekilde çalışacağını bildirdi.

Hobi bahçeleri için kura çekimi yapıldı

Tepebaşı Belediyesinin kent yaşamında insana toprak ve doğa ile bir arada olma fırsatı sunan hobi bahçelerinin kura çekimi yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nuray Çayır yönetimindeki kura çekimini Eskişehir 4. Noter Vekili Mustafa Koslu gerçekleştirdi.

Zincirlikuyu ve Batıkent Mahallelerinde bulunan hobi bahçeleri için 291 müracaat gerçekleşti. 85 emekli, 52 engelli hobi bahçelerini kullanma şansını kurayla yakaladı.

Tepebaşı Belediyesinin ilgi gören projesi toplam 33 bin 726 metrekare olan 3 hobi bahçesinde 115 engelli, 163 emekli, 2 gazi, 1 gazi yakını ve 1 şehit yakını olmak üzere 282 vatandaş faydalanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement