'Eskişehir Denizi'nde Yaz Keyfi - Son Dakika
Güncel

'Eskişehir Denizi'nde Yaz Keyfi

\'Eskişehir Denizi\'nde Yaz Keyfi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Park içinde yer alan yapay plaj, sezonun açılması ile birlikte sıcaktan bunalan vatandaşların akınıma uğramaya başladı.

20.06.2013 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kent Park içinde yer alan yapay plaj, sezonun açılması ile birlikte sıcaktan bunalan vatandaşların akınıma uğramaya başladı.

Plajın yanı sıra olimpik yüzme havuzu da bulunan tesislerde, yaz tatiline giren çocuklar da gönüllerince eğleniyorlar. Ailelerin ayrı bölümü bulunan plajın sezon için düşünülen giriş fiyatları ise hafta içi 6-16 yaş grubu ve yetişkinler için 5 lira, hafta sonları ise 6-16 yaş grubu 5 lira, 16 yaş üstü yetişkinler için 10 lira olarak belirlendi.

Yaz boyunca sabah 10.00 ile akşam 18.30 saatlerinde hizmet verecek olan plajın sezon açılışı ile ilgili konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yapay Plaj sorumlusu Ercan Turan, "Bugün birinci gün. Duyumlar olduğu müddetçe bu sayı günden güne katlanacak. Ben bugünkü gelen talebe göre hafta sonu çok daha farklı bir görüntü ile karşılaşacağımızı sanıyorum. Hazırlıklarımızı yaptık. Suyumuz, gıdalarımız, demirbaşlarımız, elemanlarımız hazır. Herkes rahatlıkla gelerek plajımızdan faydalanabilir" dedi.

Olimpik havuzda yaz boyunca gerçekleşecek kurslar hakkında bilgi veren Turan,6-13 yaş grubu çocuklara eğitmenler tarafından yüzme eğitimi verileceğini belirtti.

Kentte öğrenci olan ve ilk gün plaja gelen Serdar Koçer ise, Eskişehir'de yaz okuluna kaldıklarında sahil bölgelerine gitme imkanları olmadığını, yapay plajın çok kullanışlı olduğunu söyledi. Koçer, "Hiç yoktan iyi olduğu herkes için bir gerçek. Burayı gören arkadaşlarımız şaşırıyor. Bu imkanın burada olmasından memnunlar. Deniz olmayan bir yerde denizimsi bir şeye sahip olmak çok hoş" diye konuştu.

Yapay plajda, aileler çocukları ile birlikte yapay denizde yüzerken, bazı çocuklar ise plajın keyfini kuma gömülerek çıkartıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Eskişehir Denizi'nde Yaz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement