Eskişehir'e Şehit Ateşi Düştü! Yakınları Güçlükle Ayakta Durdu - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'e Şehit Ateşi Düştü! Yakınları Güçlükle Ayakta Durdu

Eskişehir\'e Şehit Ateşi Düştü! Yakınları Güçlükle Ayakta Durdu

Mardin Nusaybin'de şehit olan Astsubay Anıl Gül'ün yakınları acı haberi alınca yıkıldı. Şehidin anne ve babası gözyaşlarına boğuldu.

18.05.2016 15:28  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün, Eskişehir'deki baba evine ateş düştü.

ACILI AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Nusaybin'deki operasyonda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 25 yaşındaki Astsubay Anıl Gül'ün, Eskişehir'in Gültepe Mahallesi Açıkalın Sokak'ta oturan ailesine haberi askeri yetkililer iletti. Türkan ve Yücel Gül çifti, oğullarının şehit olduğunu öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

Haberi alınca fenalaşan Türkan Gül'e, evin önünde hazır bekletilen ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti. Yerel bir gazetenin matbaasında çalışan şehit babası Yücel Gül de yakınlarının kendisini çağırmasının ardından geldiği evinde oğlunun şehit olduğunu askeri yetkililerden öğrendi.

EVE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Bekar olan oğulları Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün şehit olmasıyla bir kızları kalan Türkan ve Yücel Gül çiftinin oturduğu 3 katlı binanın üst katındaki evine büyük bir Türk Bayrağı asıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül'ün yarın Eskişehir'de törenle toprağa verileceği belirtildi.

Eskişehir'e Şehit Ateşi Düştü! Yakınları Güçlükle Ayakta Durdu
Şehidin bir yakını da haberi aldığı an gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta güçlük çeken kadın, duvara tutunarak ayakta kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'e Şehit Ateşi Düştü! Yakınları Güçlükle Ayakta Durdu - Son Dakika


Advertisement