Eskişehir Kanala Düşen Anne ve Yavru Geyik Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Kanala Düşen Anne ve Yavru Geyik Kurtarıldı

Kanala düşen anne ve yavru geyik kurtarıldıEskişehir'in Sarıcakaya İlçesi yakınlarında sulama kanalına düşen anne geyik ile yavrusunu kurtarma ekipleri sudan çıkardı.

02.11.2017 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanala düşen anne ve yavru geyik kurtarıldı

Eskişehir'in Sarıcakaya İlçesi yakınlarında sulama kanalına düşen anne geyik ile yavrusunu kurtarma ekipleri sudan çıkardı.

Sarıcakaya İlçesi Düzköy Mahallesi'nde bir anne geyik ile yavrusunun sulama kanalına düştüğünü gören vatandaşlar durumu jandarma yetkililerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Eskişehir'den Arama Kurtarma Derneği (AKUT), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. AKUT, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından ilk olarak anne geyik daha sonra da yavru geyik kurtarma ekipleri tarafından sudan sağ olarak çıkarıldı. Veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirilen geyikler Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü. Geyiklerin burada gerekli bakımları yapıldıktan sonra tekrar doğaya salınacakları belirtildi.

Eskişehir Kanala Düşen Anne ve Yavru Geyik Kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Kanala Düşen Anne ve Yavru Geyik Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement