Eskişehir PerYön'lü Oluyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehir PerYön'lü Oluyor

Eskişehir PerYön\'lü Oluyor

PerYön Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Eskişehirli meslektaşlarını ziyaret ederek Eskişehirli üyelerle büyümek için ilk adımı hep birlikte attılar.

28.07.2017 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PerYön Güney Marmara Şubesi yönetim kurulu üyeleri Eskişehirli meslektaşları ile sabah kahvaltısında biraraya gelerek Eskişehir'de PerYön olarak neler yapabileceklerini konuştular. Eskişehir'in önde gelen firmalarının İnsan Kaynakları yöneticilerinin katıldığı toplantıda katılımcılar Eskişehir firmaları olarak PerYön Güney Marmara Şubesi'ne üye olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

PerYön Güney Marmara Şubesi Başkanı Barış Gül, toplantıda yaptığı konuşmada mesleki örgütlenmenin ve dayanışmanın çok değerli olduğunu söyleyerek Eskişehir gibi sanayisi güçlü bir şehrin İnsan Kaynakları yöneticilerinin birarada olmasının ve hep birlikte sektöre değer katacak çalışmalar yapmasının öneminden bahsetti.

PerYön Güney Marmara Şubesi olarak bugüne kadar sadece Bursa'da yer aldıklarını ama artık diğer şehirlere de yayılma hedefinde olduklarını söyleyen Gül, ilk olarak da Eskişehirli meslekdaşlarını Güney Marmara şubesine üye yapmaya başlayacaklarını belirtti. Eskişehir'de zaten sürekli birbiriyle irtibatta olan İnsan Kaynakları yöneticileri grubunun olduğunu söyleyen Gül, bu meslekdaşlarımızı PerYön Güney Marmara çatısı altında toplayıp diğer Eskişehir firmalarının yöneticilerini de dahil edeceklerini belirtti ve burada mesleğin ve sektörün gelişimi için çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

PerYön Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya gelen Eskişehirli İnsan Kaynakları yöneticileri gelecek dönemde Eskişehir'de yapabilecekleri etkinlikler üzerine de sohbet ederek, Bursa'ya daha sık ziyarette bulunacaklarını iletişim ve paylaşım ağını genişleteceklerini ifade ettiler. Gül bu toplantıdan çok memnun ayrıldıklarını ifade ederek, gelecek aylarda da Balıkesir grubunu PerYön Güney Marmara Şubesi'ne üye yapmak için ziyarette bulunacaklarını açıkladı.

Eskişehir İnsan Kaynakları grubu adına söz alan GKN Driveline İnsan Kaynakları Direktörü Selim Tosun bu oluşumdan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, sektörün gelişimine katkı sağlamak için Eskişehir'de Güney Marmara Şubesi adına farklı etkinlikler yapabileceklerini belirtti. Birlikten güç doğacağını söyleyen Tosun, amaçlarının bugüne kadar elde ettikleri deneyim ve tecrübeyi sektörle ve toplumla paylaşmak olduğunu ifade etti.

Eskişehir'e aileleriyle birlikte giden PerYön yönetim kurulu üyeleri toplantı sonrası şehri gezerek, Eskişehir'in tarihi ve kültürel mekanları ile müzelerini ziyaret ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskişehir PerYön'lü Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement