Eskişehir Spor'dan 4-4'lük Bir Galibiyet - Son Dakika
Spor

Eskişehir Spor'dan 4-4'lük Bir Galibiyet

Eskişehir Spor\'dan 4-4\'lük Bir Galibiyet

Bilecik’in ev sahipliğini yaptığı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının final maçında rakibini 4-0’lık skorla geçen Eskişehir Spor, turnuvanın şampiyonu oldu.

14.06.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in ev sahipliğini yaptığı U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının final maçında rakibini 4-0'lık skorla geçen Eskişehir Spor, turnuvanın şampiyonu oldu.

Bilecik Edebali Stadı'nda saat 16.30'da başlayan U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının final maçı A grubunun lideri İstanbul Genç Yıldızlar Spor ile B grubunun lideri Eskişehir Spor arasında oynandı. Rakibini 4-0 yenen Eskişehir Spor turnuvanın şampiyonu oldu. Maça iyi başlayan Eskişehir Spor maçın 3'üncü dakikasında Doğukan Ünal ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası ataklarını devam eden Eskişehir Spor maçın 13'üncü dakikasında Bilal Çeyhan ile durumu 2-0'a getirerek, rahat bir nefes aldı. 30'ar dakikalık 2 devre oynanan maçın ilk yarısı Eskişehir Spor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya da iyi bir futbolla başlayan Eskişehir Spor, maçın 40'ıncı dakikasında Bedirhan Akçay'ın golüyle durumu 3-0'a getirdi. Nadir gelişen İstanbul Genç Yıldızlar Spor ataklarında futbolcular sonuç alamazken, maçın 53'üncü dakikasında Osman Burak Destan'ın golüyle durumu 4-0'a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarının Bilecik etabının şampiyonu Eskişehir Spor oldu. Eskişehir Spor oynanacak yeri daha sonra belli olacak U13 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakalarının Eskişehir'i temsil edecek.

Öte yandan maçı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bilecik Denetçisi İsmail Özdil, kulüp başkanları ve yöneticiler de izledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir Spor'dan 4-4'lük Bir Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement