Eskişehir Tüketiciler Birliği Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Tüketiciler Birliği Genel Kurul Toplantısı

Eskişehir Tüketiciler Birliği Genel Kurul Toplantısı

Tüketiciler Birliği Eskişehir Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurul toplantısında Ümit Öz üyelerin oyları ile yeni başkan seçildi.

26.10.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüketiciler Birliği Eskişehir Şubesi'nin 6. Olağan Genel Kurul toplantısında Ümit Öz üyelerin oyları ile yeni başkan seçildi.

Birlik üyeleri ile davetlilerin katılımı ile gerçekleşen toplantı sonrası konuşan Şube Başkanı Ümit Öz, "Sivil toplum hareketlerine gönül vermiş üyelerden oluşan birliğimiz, bu güne kadar tüketicilerimiz için çok yararlı işler yapmıştır. Geçmişte gerçekleştirilen yararlı çalışmalardan dolayı eski yöneticilerimize saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ben ve yönetimim aldığımız emaneti daha ileriye götürerek, tüketiciye ve kentimize yararlı çalışmalar gerçekleştirmek için gayret göstereceğiz" dedi.

Gerçekleştirilen genel kurul sonrası Tüketiciler Birliği Eskişehir Şubesi yönetimi; Yönetim Kurulu; Başkan Ümit Öz, Kemal Bulut, Ali Elçin, H. İbrahim Sarıkaya, Aydın Toksöz. Denetleme Kurulu; Yasin Uğur, Hakkı Akkurt, Fikret Fıçıcı. Onur Kurulu; Hasan Eroğlu, Ayhan Arslan, Uğur Özdemir. Genel Merkez Delegeleri; Ümit Öz, Kemal Bulut olarak belirlendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir Tüketiciler Birliği Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement