Eskişehirli Öğretim Üyelerinden Panel - Son Dakika
Güncel

Eskişehirli Öğretim Üyelerinden Panel

Eskişehirli Öğretim Üyelerinden Panel

Eskişehir-Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen ’’Milli Mücadelede Eskişehir’in, Emirdağ’ın, Afyonkarahisar’ın Yeri ve Önemi’’ paneli, Afyon Lisesi konferans salonunda yapıldı.

01.05.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir- Emirdağ Kültür Sanat Derneği (ESAB) tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenen "Milli Mücadelede Eskişehir'in, Emirdağ'ın, Afyonkarahisar'ın Yeri ve Önemi" paneli, Afyon Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Panele, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katılırken, ESAB tarafından organize edilen panelin yapılması için Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, Emirdağ Kent Konseyi, Afyonkarahisar Emirdağlılar Derneği katkıda bulundu.

ESAB Başkanı Ahmet Urfalı panelde yaptığı konuşmada, "ESAB yönetim kurulu üyeleri ve Eskişehirli Öğretim Üyeleri ile birlikte, Eskişehir'den Afyonkarahisar'a giderek, 'Milli Mücadelede Eskişehir'in, Emirdağ'ın, Afyonkarahisar'ın Yeri ve Önemi' paneli düzenledik. Bizim kuşaklarımız ve bizden sonra gelecek kuşakların çok iyi bilmesi açısından bu düzenlenen panele, katılımlarınızdan dolayı Eskişehirli, Emirdağlı ve Afyonlu kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti ve panele davet edilen konuklara plaket ve teşekkür belgesi taktim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehirli Öğretim Üyelerinden Panel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement