Eskişehirli ressam Salih Sel'den 'Karakalem Portre Sergisi' - Son Dakika
Yaşam

Eskişehirli ressam Salih Sel'den 'Karakalem Portre Sergisi'

Eskişehirli ressam Salih Sel\'den \'Karakalem Portre Sergisi\'

Eskişehirli ressam Salih Sel; 'Karakalem Portre Sergisi'ni, Eskişehir'de Atilla Özer Karikatürlü Ev'de sanatseverlerin katılımı ile törenle açtı.

07.01.2020 10:47  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirli ressam Salih Sel; 'Karakalem Portre Sergisi'ni, Eskişehir'de Atilla Özer Karikatürlü Ev'de sanatseverlerin katılımı ile törenle açtı.

Serginin açılış törenine; çok sayıda sanatseverler ve davetliler katıldı. Sergiyi gezen katılımcılar eserleri beğendiler. Serginin açılış töreninde konuşan Eskişehirli ressam Salih Sel, "Düzenlediğim 'Karakalem Portre Sergisi'nde 60 eser sergiledim. Bu sergilediğim eserler, 2 yıllık çalışmanın sonucudur. En büyük boyut olan Atatürk resmini, karakalem portre olarak yaptım ve bir haftalık çalışmanın sonucudur. Eserlerimin hepsi, kurşun kalem çizimidir. Her bir eserim için; en az 20 ve 30 saat arasında çalışmalar sonuncunda yaptım. Resim, benim çocukluk aşkımdır. Erken tanışıp, geç buluştuğum bir sevdamdır. 2016 yılından itibaren turistik el sanatları merkezinde; 2 dönemde aldığım temel resim eğitimleri ile kurşun kalem çizgilerim anlam kazandı. Devamında uzun sabır ve çalışmalarla bu seviyeye geldim. Öğrenmede sınırım olmadığı inancıyla, kendimi sürekli geliştirmek için çok çalışıyorum. Bu dünyada, bende eserlerimle bir iz bırakmaya adayım. İlerleyen günlerde; daha güzel anlam yüklü eserlerle, farklı bir bakış açısıyla karşınızda olmaya devam edeceğim" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Eskişehirli ressam Salih Sel'den 'Karakalem Portre Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bulunan bir samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü
    11:29 Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    11:16 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın dron ile görüntülendi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yangının kontrol altında olduğunu ve can kaybının olmadığını belirtti.

  • İzmit'teki Market Yangınında Oluşan Tahribat Görüntülendi
    11:16 İzmit'teki Market Yangınında Oluşan Tahribat Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangın sonrası market ve belediye binasında oluşan tahribat görüntülendi. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor
    11:08 Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, daha önce meydana gelen çığ nedeniyle kapanan Bostancı köyü yolunu açmak için karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu yolda zorlu şartlarda ilerleyen ekipler, kepçenin yetersiz kaldığı noktalarda ekskavatör kullanıyor. Görevliler, kısa sürede yolu açmayı hedefliyor.

  • Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    11:04 Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Gölpazarı Kaymakamlığı, yangınların ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirterek vatandaşlara ateş yakmama konusunda uyarıda bulundu.


Advertisement