Eskişehirli Şairler Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehirli Şairler Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı Ziyaret Etti

Eskişehirli Şairler Şoförler ve Otomobilciler Odası\'nı Ziyaret Etti

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) yöneticileri, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er’i, makam odasında ziyaret ettiler.

10.03.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) yöneticileri, Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er'i, makam odasında ziyaret ettiler.

Ziyaret samimi ve karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirildi. Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "ESKÜDER'in ziyaretinden memnunluk duydum. Bizler odamız olarak Eskişehir'in trafik sorununa çare aramaya çalışıyoruz ve bu konuda sürekli projeler üretiyoruz. Şoför esnafımızın sorununa çare arıyoruz ve çare buluyoruz. Eskişehir Valiliği ve Belediyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli toplantılar yapıyoruz ve somut önerilerde bulunuyoruz. Esnafımıza hükümetimizden kredi imkanı sağlıyoruz. Sizler Eskişehir kent kültürüne katkı sağlıyorsunuz ve sizleri kutluyorum" dedi.

ESKÜDER Başkanı şair - yazar Gazi Durusu da yaptığı açıklamada, "Bizler şair, yazar, ressam ve karikatürist gibi sanatçılar, dernek çatısı altında toplanarak Eskişehir Kent belleğine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yaşadığımız Eskişehir'i seviyoruz ve bizler Yunus Emre sevgisiyle yetiştik. Sevgi ve hoşgörüyü esas alarak halkımızın kültür kaynaşmasına katkı sağlıyoruz" diye ifade etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehirli Şairler Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement