Eskişehirli Şehidin Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Eskişehirli Şehidin Evinde Yas

Eskişehirli Şehidin Evinde Yas

Önceki gün Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden Eskişehirli şehit sivil memur Muammer Kosacı’nın (51) baba evinde yas var. Evde toplanan acılı aile fertleri ve yakınları, Kosacı’nın al bayrağı sarılı naaşını beklerken, kurulan taziye çadırında da Yasin-i Şerif okundu.

19.02.2016 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün Ankara'da yaşanan patlamada hayatını kaybeden Eskişehirli şehit sivil memur Muammer Kosacı'nın (51) baba evinde yas var. Evde toplanan acılı aile fertleri ve yakınları, Kosacı'nın al bayrağı sarılı naaşını beklerken, kurulan taziye çadırında da Yasin-i Şerif okundu.

Milli Savunma Bakanlığı Dışilişkiler Dairesi Başkanlığı'nda memur olarak görev yapan Kosacı, evine gitmek için bindiği servis aracı seyir halindeyken, meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybetmişti. Şehidin Şrintepe Mahallesi Ülkümen Sokak'ta bulunan baba evine dev Türk Bayrağı asıldı. Evin önüne Tepebaşı Belediyesi tarafından taziye çadırı ve ses sitemi de kuruldu. Taziye çadırında başsağlığı dilekleri kabul edilirken, Tepebaşı Müftülüğü Şube Müdürü Hasan Karaca ile beraberindeki imam ve vaizler, Kosacı ve diğer hayatını kaybeden tüm şehitler için Yasin-i Şerif okudu.

Kosacı'nın cenazesi diğer kardeşlerinin de şehir dışından gelmesi ile birlikte yarın, öğle namazına müteakip Reşadiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eskişehir Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Öte yandan aile fertleri taziye dileklerini kabul ederken, şehidin al bayrağa sarılı naaşının akşam saatlerinde kente gelmesi bekleniyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehirli Şehidin Evinde Yas - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement