Eskişehirspor Başkanı "Batuhan İyi Forvet Ama" - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Başkanı "Batuhan İyi Forvet Ama"

Eskişehirspor Başkanı "Batuhan İyi Forvet Ama"

Eskişehir 222 Park tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Halil Ünal, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

24.08.2012 13:16  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş'a kiraladıkları Batuhan'un Türkiye'nin en iyi forvet oyuncusu olduğunu, ama kendisine bakmadığını, Yıldırım Demirören ve İlhan Cavcav'la beraber Trabzonspor konusunda bir görüşme yapmadığını açıkladı.

"BEŞİKTAŞ'A YARARLI OLUR"

Eskişehir 222 Park tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Halil Ünal, basın mensuplarının çeşitli sorularını da cevap verdi. Teknik direktör Ersun Yanal'la tartıştığı için kadro dışı bırakılıp sonra da Beşiktaş'a kiralık olarak gönderilen Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş'ta yararlı olacağına inandığını belirtti. Başkan Ünal, golcü futbocusu Batuhan'ın Eskişehirspor'dan gidişiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

"KENDİSİNE BAKMIYOR"

"Bazı şeyleri biriktirirsiniz, sonunda kararınızı verirsiniz. Yönetim, öyle bir pire için yorgan yakmaz. Batuhan Karadeniz Türkiye'deki yerli forvetlerin hala iddia ediyorum en iyisidir. Ama kendisine bakma noktasında ve kafasında futbolu oynamama noktasında eksiklikleri var. Onun için Eskişehirspor'dan kiraya gitmiştir. Zaten Beşiktaş'tan satın almıştık. 250 bin euro karşılığında Beşiktaş'a kiraladık. Satın alma opsiyonu 3 milyon euro. Beşiktaş almazsa, tekrar bize döner. Batuhan bizim futbolcumuz. Batuhan'a kötü futbolcu demedik, dedirtmeyiz de. Sadece kendisine bakması gerekir."

"TRABZONSPOR'U KONUŞMADIK"

Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olan Halil Ünal, bir sosyal paylaşım sitesinde Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile kendisini hedef alan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi. Başkan Ünal, bu konuda vakfın internet sitesinde yazılı açıklama yaptığını hatırlatırken şunları söyledi:

"KARDEŞLİĞİN BOZULMASINA İZİN VERMEM"

"Aramızda Trabzonspor'un tartışıldığı, eleştirildiği bir görüşme yapılmamıştır. Bu yayın, futbol ailesini birbirine düşürmeye ve futbolun huzurunu bozmaya yönelik bir iftira tezgahıdır. Trabzonspor, futbolumuzun önemli bir aktörü, Kulüpler Birliği Vakfımızın da saygın bir üyesidir. Süper Ligdeki takımların kardeşliğinin bozulmasına başkan olarak asla müsaade etmem. Kaldı ki o 4 büyük takım başkanının birbirleriyle olan dostluklarını biliyorum. Camialar arasındaki gerginlikleri giderebilmek için de dördüyle sık sık telefon görüşmesi yapıyorum. Hatta önümüzdeki günlerde davetimi kabul ederlerse kendilerine bir yemek vermeyi planlıyorum. Trabzonspor ile ilgili görüşme yapmamız söz konusu değil. Üçümüz bir araya gelip Trabzonspor takımını konuşmadık. Trabzonspor, Türkiye Süper Lig'in, Anadolu'nun efsane takımlarındandır. Birçok başarıya imza atmış

büyük bir camiadır. Böyle bir şey yapmamız söz konusu değildir. Futbolda kardeşlik, arkadaşlık ön saflardadır. Futbol, yeşil sahalarda oynanacaktır. Kulüp başkanları ve yöneticileri arkadaşlık ve dostluklarına devam edecektir."

FOTOĞRAFLI - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Başkanı 'Batuhan İyi Forvet Ama' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement