Eskişehirspor Bursaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Bursaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Eskişehirspor Bursaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Süper Lig'de günün en önemli maçında Eskişehirspor, Bursaspor'u ağırladı. Mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. İki takım futbolcuları 90 dakika boyunca kaleyi sadece 1 kez tutturabildiler!

07.03.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Eskişehirspor ile Bursaspor 0-0 berabere kaldı. Oldukça kısır bir futbolun sergilendiği maçta iki takım futbolcuları koca bir maç boyunca rakip kaleyi sadece 1 kez tutturabildi. Maçtaki tek isabetli şutu Mori çekti.

MAÇ ÖNCESİ BAKAMBU ŞOKU

Konuk ekip daha maç başlamadan şok yaşadı. Bursasporlu Bakambu ısınırken sakatlanınca kadrodan çıkartıldı. Bakambu'nun yerine 11 kişilik kadroda sahaya Holmen dahil edildi. Bu arada her iki takım da sahaya üzerinde "Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı.

KARŞILAŞMANIN İLK YARISI 0-0 TAMAMLANDI

Karşılaşmanın ilk ciddi atağı Eskişehirspor'dan geldi. 16. dakikada Özgür Çek, çalımlarla Bursaspor ceza sahası önüne kadar yaklaştı. Özgür Çek'in sert şutunda meşin yuvarlak, kale direğinin üzerinden az farkla auta çıktı. 35. dakikada Sezer Öztürk'ün kafasıyla topu ilettiği Mori, meşin yuvarlağı kontrol etti. Rogelio Mori ceza sahası içi hafif sol çaprazda topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti ancak top hemen önündeki Harun Tekin'den geri döndü. O noktada yaşanan büyük karambolden sonra Şamil Cinaz topu uzaklaştırdı.

MAÇ BAŞLADIĞI GİBİ SONA ERDİ

79. dakikada Kamil Çörekçi, Bursasporlu futbolculardan aldığı topu, Mori'ye iletmek istedi. Bu sırada tehlikeyi sezen kaleci Harun Tekin, kalesini terk ederek topu kontrol etti. 80. dakikada Şener Özbayraklı'nın Eskişehirspor ceza sahasına yaptığı ortada Fernandao'nun dokunduğu top, auta çıktı. 84. dakikada Kamil Çörekçi'nin sağ kanattan Bursaspor ceza sahası içine yaptığı ortada Serdar Özkan'ın kafasıyla vurduğu meşin yuvarlak, kale direğinin üzerinden dışarıya çıktı. İki takımda kaleyi bulamayınca maç başladığı gbi sona erdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eskişehirspor Bursaspor Maçından Gol Sesi Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement