Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan Yeniden Başkan Seçildi

Eskişehirspor\'da Mesut Hoşcan Yeniden Başkan Seçildi

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan yeniden başkan seçildi Kemal ATLAN-Hakan TÜRKTAN ESKİŞEHİR, (DHA) Süper Lig'de 10 puanla en alt sırada yer alan Eskişehirspor'da yapılan olağanüstü kongrede eski başkan Mesut Hoşcan'ın hazırladığı liste 320 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı.

09.01.2016 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan yeniden başkan seçildi

Kemal ATLAN-Hakan TÜRKTAN ESKİŞEHİR, (DHA)

Süper Lig'de 10 puanla en alt sırada yer alan Eskişehirspor'da yapılan olağanüstü kongrede eski başkan Mesut Hoşcan'ın hazırladığı liste 320 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı. Uğraş Erkayman'ın taraftarlar adına hazırladığı liste ise 130 oy alabildi.

Eskişehirspor'un kongresi Anemon Otel'de yapıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan kulüp başkanı Mesut Hoşcan yeniden aday olduğunu belirterek, Transferlere halen devam ediyorum. Benden isim istiyorlar. Yanlışlık yapmamak için bu konuda çok ciddi çalışıyoruz. Şu an 3 oyuncu bitmiş durumda. İki stoper bir orta saha. Ama isimlerini vermeyeceğim. Verdiğim zaman farklı kulüpler devreye giriyor ve fiyatlarda değişiklikler oluyor. Biz birlik ve beraberliği sağlarsak, bu zor süreci hep beraber geçeriz. Hangi yönetim bu kadar sıkıntılara rağmen bu görevini yapmaya devam ettirecek. Ben sorumluluğumun farkındayım ve sonuna kadar devam ettireceğim diye konuştu.

Eskişehirsporlu taraftarlardan Uğraş Erkayman, taraftarlarla bir liste hazırladıklarını söyledi. Uğraş Erkayman başkanlığındaki liste divan kuruluna sunuldu. Aday olması beklenen eski kulüp başkanlarından Halil Ünal ise kongrede aday olmadı.

Almanya'da yaşayan iş adamı Levent Karaca da kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Karaca, Tek bir listede hepimiz toplanalım. Levent olmuş, Mesut olmuş, Halil olmuş hiç umurumda değil. Maradona'yı getireceğim. Bana destek veriyor musunuz Önümüzdeki hafta Maradona burada dedi. Karaca konuşmasının ardından adaylığını açıklamadan salondan ayrıldı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. 469 delegenin oy kullandığı seçimde Mesut Hoşcan'ın beyaz listesi 320 oy alarak seçimi kazandı. Taraftarların Uğraş Erkayman başkanlığında oluşturduğu kırmızı liste ise 130 oy alabildi. 9 oy geçersiz sayıldı 10 oy da boş çıktı.

Yeniden Eskişehirspor Kulübü Başkanı seçilen Mesut Hoşcan'ın listesinde şu isimler yer aldı

Ali İhsan Demirhan, Bilge Kosbatur, Celal Arabacı, Doğuş Başkan, Faruk Işık, Hüseyin Özgür, İpek Çelik, Jalen Yılmaz, Mehmet Arı, Mesut Al, Muharrem Demirel, Tuncer Armağan Oturanel, Ulaş Entok ve Vedat Özdemir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement