Eskişehirspor'da Emre Güral Sözleşmesini Feshetti - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'da Emre Güral Sözleşmesini Feshetti

Eskişehirspor\'da Emre Güral Sözleşmesini Feshetti

Eskişehirspor'un golcü oyuncusu Emre Güral, kendisine verilen sözlerin tutulmadığını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshetti.

05.04.2016 16:08  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Eskişehirspor'da golcü oyuncu Emre Güral, sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Emre Güral, kendisine ait internet sitesinden yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan sözleşmesini bugünden geçerli olmak üzere tek taraflı feshettiğini bildirdi.

Kulüpte bu sezon kendisine verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, buna rağmen tüm gücüyle takıma katkı sağlamaya çalıştığını belirten 27 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

"AİLEM, 2 ÇOCUĞUM VAR"

"Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden ne de kulüpten arayan oldu. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün, ödeme için federasyonun belirlediği son gündü. Beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Buna rağmen kulübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm. Uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler. Benim de bir ailem, 2 çocuğum var. Aylardır sıkıntı çekiyoruz fakat ben takıma katkı sağlamaya çalıştım."

"HAKKIM VARSA HEPSİ HELAL OLSUN"

Emre Güral, verilen sözlerin tutulmaması sebebiyle sözleşmesini feshetmekten başka bir çaresinin kalmadığını da vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir şeyin doğum günümde olması da ayrı bir üzücü. Bana bu zamana kadar destek olan başta Eskişehirspor taraftarı, hocalarım ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Böyle bir şeyin olmaması için mücadele verdim fakat mecbur kaldım. Herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum. Naçizane hakkım var ise hepsi helal olsun. Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u asla unutmayacağım."

TOKO DA GİTMİŞTİ

Siyah-kırmızılı ekipte geride kalan hafta Nzuzi Toko da ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'da Emre Güral Sözleşmesini Feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • KASIMPAŞALI: ZATEN GEREKSİZ BİR FUTBOLCU EN GÜZELİNİ YAPMIŞ ES ES LİGE KALACAK BU GEREKSİZLERİ YOLLAYIP. 1 8 Yanıtla
  • hüso: GENÇLİĞİN GİTTİMİ KİMSE ARAMAZbiz türklerin en büyük eksikliği duygusal olmak.sen profösyönelsin.çık topunu oyna.hakkını al.avrupalısı geliyor hak etmesede alıyor alacağını. 5 0 Yanıtla
  • sdfghj: Bu çocuk iyi Futbolcu Fenerbahçe nin yerinde olacam bi dakika dusunmem alirim 3 2 Yanıtla
  • Dalga: Aziz Baba göruyor seni !! Dont worry 1 2 Yanıtla
  • ABDULLA H: es-es e yakışmaz.futbolcu takımın gözü gibidir.vefalı olmalı 1 0 Yanıtla
  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF Seçimlerinin Haziran Ayı Başında Yapılmasını İstiyor
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF Seçimlerinin Haziran Ayı Başında Yapılmasını İstiyor

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.


Advertisement