Eskişehirspor, Dünya Engelliler Günü'nde Maç Yaptı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor, Dünya Engelliler Günü'nde Maç Yaptı

Eskişehirspor, Dünya Engelliler Günü\'nde Maç Yaptı

Eskişehirspor, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerin oluşturduğu takımla maç yaptı.

03.12.2013 22:45  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirsporlu futbolcular, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla rehabilitasyon merkezlerindeki engelli öğrencilerin oluşturduğu takımla gösteri maçı yaptı.

Eskişehirspor Kulübü ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, Elbruz Bilge Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Korosu konser verdi.

ERTUĞRUL SAĞLAM DA KATILDI

Avukat Lütfi Ergökmen İş Okulu öğrencisi Kübra Karatel'in bir şiir seslendirdiği program aynı okuldaki iki öğrencinin skeciyle devam etti. Daha sonra Tarık Çamdal, Necati Ateş, Alfred N'Diaye, Hürriyet Gücer, Rodrigo Tello, Diego, Ruud Boffin ve Veysel Sarı'dan oluşan takım, rehabilitasyon merkezlerindeki engelli öğrencilerin bulunduğu teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki takımla maç yaptı.

FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ

Karşılaşma sırasında siyah-kırmızılı bazı futbolcular, forma değiştirerek engellilerin takımında yer aldı. Öte yandan maç öncesi ve sonrasında, öğrenciler ile yakınları Sağlam ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir Vali Yardımcısı Nurullah Kalkancı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ve Eskişehirsporlu futbolcular ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Eskişehirspor, Dünya Engelliler Günü'nde Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement