Eskişehirspor-Denizlispor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor-Denizlispor Maçının Ardından

Eskişehirspor-Denizlispor Maçının Ardından

ESKİŞEHİRSPOR'un Denizlispor ile kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

26.08.2017 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİRSPOR'un Denizlispor ile kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirpor Teknik Direktörü Sergen Yalçın galibiyeti kaçırdıkları söyledi. Yalçın konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Oyunla ilgili gerçekten üzgünüz. Çünkü çok rahat kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Bundan önceki maçlara göre çok daha iyi oynadık. Oyuncularımın bugünkü performansından çok memnunum. Oyunu kazanmak için çok mücadele ettiler. Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermediğimiz müsabakada 2 tane gol yedik. Orası da bir enteresan. Bireysel hatalara takılırsak, bu tür maçlarda kazanmak o kadar kolay değil. Takımın gol ile ilgili bir sorunu yok, her hafta gol atıyoruz. Pozisyon buluyoruz ama dediğim gibi, yaptığımız bireysel hatalardan çok basit 2 tane gol yedik. Demek ki biraz daha çalışmamız gerekecek. Bu hataları telafi etmemiz gerekecek, ama tempomuz giderek yükseliyor. Oyuncularımın temposunda ve mücadelesinden son dakikalarda biraz düşmemize rağmen mücadele ve istek konusunda bir problemimiz yok. Ama dediğim gibi skor olarak istediğimiz skorları oynadığımız 3 maçta alamadık. Ama şunu da söyleyebilirim, biraz şansımız olsaydı 3 maçta 2 puanımız var, 9 puanımız da olabilirdi."

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de, her iki takımın da iyi futbol ortaya koyduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Televizyon başında izleyen arkadaşlara iyi maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Maç sonuna kadar gitti, geldi. İki takımı da mücadeleden dolayı kutluyorum. Kendi takımımı da kutluyorum. 2 defa mağlup duruma düşmesine rağmen 1 puanı kurtarmayı bildik. Belki son dakikada kaçırdığımız pozisyon gol olsaydı, 3 puanla da dönebilirdik."

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor-Denizlispor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement