Eskişehirspor Sezonu Açtı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Sezonu Açtı

Önümüzdeki perşembe gününe ertelenen olağanüstü kongresi yapılacak olan Eskişehirspor, Divan Kurulu'nun girişimleriyle yeni sezonu açtı.

09.07.2017 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki perşembe gününe ertelenen olağanüstü kongresi yapılacak olan Eskişehirspor, Divan Kurulu'nun girişimleriyle yeni sezonu açtı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen sezon açılışına Eskişehirspor Divan Başkanı Aydın Begiter ile divan üyeleri İsmet Ertuğrul, Süleyman Ekşi, Ferit Alp Doğan ve Kaya Bilge, Takım Kaptanı Erkan Zengin, futbolcular ile çok sayıda taraftar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Divan Başkanı Aydın Begiter konuşma yaptı.

Eskişehirspor'un ertelenen olağanüstü kongresinin 13 Temmuz'da Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'ndeki Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağını belirten Begiter şunları söyledi:

"Biz Divan olarak, şu geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde kulübün ortada kalmaması amacıyla gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz.  Bize verilen vaatler üzerine kongreyi Perşembe gününe erteledik. İnşallah bu vaatler, sözler yerine gelir, Eskişehirspor gerekli yönetimine kavuşur. Ama şunu bilin ki bazıları da bilmeli ki Eskişehirspor çok kuvvetli büyük bir camiadır. Anadolu kulüplerinin idolü olan kulüptür. Nasıl Atatürk geri kalmış, hakkı yenmiş devletlerin idolü olduysa, hürriyete susamış milletlerin idolü olduysa Eskişehirspor'da tüm Anadolu kulüplerinin idolüdür. 52 yıllık şanlı bir tarihin sayfasıdır. Bu sayfanın içinde de Cumhurbaşkanı kupası vardır. Kimse umutsuzluğa, karamsarlığa kapılmasın. Biz futbolcularımızla çalışmalarımıza başlıyoruz. Kimsenin politikası, kimsenin ufak ince hesapları ne varsa hepsi kendilerine kalsın. Biz Eskişehirspor diyoruz. Yeni sezonumuzun hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmalardan sonra kurban kesilip dua okundu, futbolcuların alınlarına kurban kanı sürüldü ve ardından da beyaz güvercinler uçuruldu. Eskişehirspor'un yeni sezonda giyeceği formalar da futbolcular tarafından taraftarlara tanıtıldı.

Eskişehirsporlu 41 futbolcunun katılımı ile yapılan sezon açılışının ardından futbolcular antrenmana çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

-Divan Başkanı Aydın Begiter'in konuşması,

-Futbolcuların antenman sahasına gelişmeleri,

-Kurban kesimi sonrasında dua okunması,

-Futbolcuların toplu halde ve antrenman sırasında çekilen görüntüler

Haber-Kamera: Eyüp KELEBEK-ESKİŞEHİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement