Eskişehirsporlu Taraftarlar Yeni Stadyumu Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Eskişehirsporlu Taraftarlar Yeni Stadyumu Ziyaret Etti

Eskişehirsporlu Taraftarlar Yeni Stadyumu Ziyaret Etti

Eskişehirspor taraftarı, yapımı sürmekte olan takımın yeni stadını ziyaret etti.

05.06.2016 18:04  Güncelleme: 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor taraftarı, yapımı hala devam eden yeni kırmızı-siyaklıların yeni mabedine çıkarma yaptı. Aileleriyle gelen yüzlerce taraftar, saat 13.00'de inşaat halinde olan yeni stada takım lehine sloganlar atarak girdi.

"ESKİŞEHİRSPOR AMATÖR LİGDE DE OLSA BURADA OLACAĞIZ"

Stadı gezen taraftarlar adına Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri açıklama yaptı. Eskişehirspor'u asla yalnız bırakmayacaklarını göstermek için stadı ziyarette bulunduklarını belirten Diri, ligin sonucunun kendileri açısından bir önemi olmadığını dile getirdi. Diri şöyle konuştu:

"Eskişehirspor Süper Lig'de de olsa amatör ligde de olsa bizler burada olmaya devam edeceğiz ve bu ateşi hiçbir zaman söndürmeyeceğiz. Önümüzde bir kongre süreci var. Bu kongrede Eskişehirspor'un selameti için bir kararın çıkması lazım. Akabinde yeni sezonda burayı rakip takımlara zindan haline getireceğiz."


HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİLER

Bir süre statta kalan taraftarlar hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirsporlu Taraftarlar Yeni Stadyumu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ts: şikeci eski terror amatöre 136 8 Yanıtla
  • Yiğit Enes : Stad yapıldı yapılmasına da takım süper lig de değil ama çıkar bu sene es es taraftarın desteğiyle 8 11 Yanıtla
  • kasımpaşa: iyi oldu küme düşmeleri şikeciler bizi yenemeyince taşkınlık yapıp bizim stadı yakıyorlardı beter olun şikeciler 7 4 Yanıtla
  • 2633: ES ES aşkı başkadır. kıskanmayın gençlerrr 1 8 Yanıtla
  • Karabuklu: Biz burdayız siz neredesiniz es es hahahhah 6 3 Yanıtla
  • .: eskişehiri akp aldı eskişehir çöktü orduyu akp aldı ordu çöktü ....İzmirde 31e 0 çektirdi chp ama :DDD 0 3 Yanıtla
  • TİM07: ANKARAYI UNUTTULAR.....19 mayıs dökülüyor neden yıkıp yenisi yapılmaz.....2 takımı var liğde...eskişehirin takımı yok ne iş..... 2 1 Yanıtla
  • es es: şu ligde en yamuk takımı oda trabzon bu sene kesin küme düşer 0 0 Yanıtla
  • Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    10:57 Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta Türkiye Güreş Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katıldı. Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon olurken, Çorum İl Milli Eğitim ikinci, Antalya Cengiz Elbeye ise üçüncü oldu.

  • Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı
    10:54 Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı

    Antalya'da yetişen başarılı pehlivanlar, yağlı güreş sezonuna hazırlanmak için antrenmanlara başladı. Kumluca Güreşleri'ne katılacak pehlivanlar, yağlı antrenmanlarla form tutuyor. Antrenör Kemal Yılmaz, sezon için iyi bir hazırlık yaptıklarını belirtirken, başpehlivan Orhan Okulu ise Kırkpınar'da birinci olmayı hedeflediğini söyledi.

  • Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak
    10:53 Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak

    Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu, ilk kez uluslararası bir şampiyonaya katılacak olan Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek olan Uluslararası Kadınlar Atlı Okçuluk Şampiyonası'na katılacağını duyurdu. Milli takım, 1 Mayıs'ta Rusya'ya gidecek ve 3-5 Mayıs tarihleri arasında şampiyonada mücadele edecek. Türkiye'nin bu branşta adını dünyaya duyurması hedefleniyor.

  • Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda Söğütspor zorlu maçı kazandı
    10:50 Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda Söğütspor zorlu maçı kazandı

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda ikinci hafta sonunda Söğütspor, Osmaneli Belediyespor'u 1-0 yenerek liderlik yarışında önemli bir galibiyet aldı.

  • Aksaray'da düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Bilecikli sporcular büyük başarı elde etti
    10:49 Aksaray'da düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Bilecikli sporcular büyük başarı elde etti

    Aksaray'da düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Bilecikli sporcular, altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanarak büyük bir başarı elde etti. Serkan Değirmenci altın madalya, Fatmanur Uçar, Sümeyye Deniz ve Polat Şentürk gümüş madalya, Şevval Yağmur Tunca ve Yiğit Topal ise bronz madalya kazandılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenör Serkan Can'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu
    10:49 Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Manchester City deplasmanına çıktı. İlk maç berabere bitmiş ve penaltılara kalmıştı. Son penaltıyı kullanan Real Madrid'in savunmacısı Antonio Rüdiger, takımını yarı finale taşıdı. Rüdiger'in sevinci sosyal medyada büyük ilgi gördü.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazırlanıyor
    10:47 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazırlanıyor

    1969 Bilecik Spor Kulübü, hafta sonu oynayacağı zorlu Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcuların antrenmandaki keyifleri dikkat çekti.

  • Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor
    10:43 Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor

    Kayseri Atletikspor, 2023-2024 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçına bugün Kırşehir'de çıkacak. Kayseri temsilcisi, Ankara Alkula Gençlik ve Spor ile Ahi Evran Stadı'nda karşılaşacak. Birinci Kademe maçları sonunda grup birincisi olan takımlar ikinci kademe için mücadele edecek.

  • Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek
    10:42 Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek

    Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, futbol takımını bir üst lige çıkarınca stadyum konusunda ellerinin güçleneceği düşüncesine sahip olduğunu söyledi. Kulüp, 25 yıldır kendi stadyumuna kavuşmak için mücadele ediyor.

  • U14 Türkiye Şampiyonaları Fikstürleri Belli Oldu
    10:40 U14 Türkiye Şampiyonaları Fikstürleri Belli Oldu

    Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği U14 Türkiye Şampiyonaları'nın fikstürleri açıklandı. Şampiyona Kayseri ve Sinop'ta gerçekleştirilecek ve 32 takımın katılacağı organizasyonda 400 sporcu mücadele edecek.


Advertisement