Sergen Yalçın'ın İstifa Ettiği Maçta Eskişehirspor Türkiye Kupasından Elendi - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'ın İstifa Ettiği Maçta Eskişehirspor Türkiye Kupasından Elendi

Eskişehirspor, Sergen Yalçın'ın takımın başında çıktığı son maçta uzatmalarda 3. Lig ekibi Erzincanspor'a 4-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendi.

21.09.2017 16:26  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor'a bir darbe de Türkiye Kupası'ndan geldi.

Erzincan 13 Şubat Stadyumu'nda oynanan maçta 24 Erzincanspor, Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti. Maç iki taraf için de hızlı başladı. 24 Erzincanspor 3. dakikada Erdi Kasapoğlu ile golü bulurken, Eskişehirspor 5. dakikada Uğur İnceman ile cevap verdi.

NORMAL SÜRE 2-2 BİTTİ

17. dakikada Semih Şentürk ile Eskişehir'in öne geçmesinin ardından 51. dakikada Aybars Garhan durumu 2-2'ye getirdi. 90 dakikanın 2-2 bitmesinin ardından maç uzatmalara gitti.

Uzatmaların ilk yarısının golsüz geçmesinin ardından 24 Erzincanspor uzatmaların 2. yarısında 2 gol birden buldu ve Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti.

SERGEN YALÇIN MAÇ ÖNCESİNDE İSTİFA ETMİŞTİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maç öncesinde yaptığı basın toplantısında, maçtan sonra görevi bırakacağını söylemişti.

Sergen Yalçın\'ın İstifa Ettiği Maçta Eskişehirspor Türkiye Kupasından Elendi

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'ın İstifa Ettiği Maçta Eskişehirspor Türkiye Kupasından Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement