Eskişehirsporlu Yöneticiler, Kurbanlık Danadan Kaçıp Traktörün Arkasına Saklandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirsporlu Yöneticiler, Kurbanlık Danadan Kaçıp Traktörün Arkasına Saklandı

Eskişehirspor'un yeni yöneticileri, tesislerde dana kurban etti.

14.07.2017 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'un yeni yöneticileri, tesislerde dana kurban etti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu ile bazı yöneticiler kesim öncesi saldırganlaşan danadan kaçıp traktörün arkasına saklandı.

Dün yapılan olağanüstü kongrede Eskişehirspor Kulübü Başkanı seçilen Sinan Özeçoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde biraraya geldi. Eskişehirspor'un yeni yöneticileri göreve başlamaları nedeniyle dana kurban eti. Kesim öncesi dana, 4 kişi tarafından güçlükle zapt edildi. Bir ara dananın saldırganlaşıp üzerlerine geldiğini gören kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu ile bazı yöneticiler kaçıp dananın iple bağlı olduğu traktörün arkasına saklandı. Başkan Özeçoğlu ile yanındakiler dananın yere yatırılıp kesilmesinin ardından dua okudu.

SPORTİF DİREKTÖR ÖNDER ÖZEN OLACAK

Sinan Özeçoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada 15 Temmuz şehitlerini rahmetle andıklarını söyledi. Başkan Özeçoğlu "Dün göreve başladık, bugün de önümüzdeki sezon Allah tarafından kaza bela olmaması anlamında kurbanımızı kestik. Allah İnşallah kabul eder, ölmüşlerimizin ruhuna gider. 15 Temmuz şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Önümüzdeki sezon için hazırlıklarımıza yarından itibaren başlıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.

Özeçoğlu bir gazetecinin "Sportif direktör konusunda Önder Özen ismi geçiyordu. Bugün de tesislere giriş yaptı. Bir anlaşma sağlanacak mı?" sorusuna "Dün hocamızla görüşmemiz olmuştu. Bugün Eskişehir'e geldi. Büyük ihtimalle Pazar günü kendisiyle anlaşma imzalayacağız" dedi.

'TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN 4 İSİM'

Kulüp başkanı Sinan Özençoğlu teknik direktör için de 4 isimle görüştüklerini açıklayarak şunları söyledi:

"Teknik Direktör konusunda şu anda 4 isim üzerinde çalışıyoruz. Bir tanesiyle anlaşacağız. Bunu Pazartesi günü açıklayacağız, ondan sonra da oyuncu transferlerimizi en hızlı şekilde bitirip, sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Şu ana kadar Eskişehirspor'da bekleyen oyuncaların hiçbirisiyle görüşmedik. Sportif direktörümüz Önder hocamız ve teknik direktörümüzle istişare ettikten sonra arkadaşlarımızla görüşeceğiz. İnşallah bu sene yine şampiyonluğa oynayan bir takım kuracağız. Bunda yönetim kurulu olarak hiç kimsenin bir şüphesi yok. Evet, zorluklarımız var ama Eskişehir'e yakışan bir şekilde bir takım kuracağız."

'EN BÜYÜK ENGEL TRANSFER YASAĞI'

Transfer yasağının kalkmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü açıklayan Özeçoğlu, "Elimizden geldiği kadar en kısa sürede çözeceğiz. Bugün başlarsanız bile en az 8 Eylül'e kadar zor biter gibi duruyor. Ama biz onu bir an önce çözmek için değerli büyüklerimizle istişare ederek, en kısa sürede çözeceğiz. Transfer yasağı hem Ağustos hem de Ocak dönemini kapsıyor. Yani iki transfer dönemi yasağı gelecek. O anlamda biz ona girmemek için elimizden gelen çalışmaya bugünden itibaren başladık. Şu anda en büyük engel o" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirsporlu Yöneticiler, Kurbanlık Danadan Kaçıp Traktörün Arkasına Saklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement