Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Son Bölüm İzle: İlyas, Esra'yı Vuracak Mı? - Son Dakika
Magazin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Son Bölüm İzle: İlyas, Esra'yı Vuracak Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Son Bölüm İzle: İlyas, Esra\'yı Vuracak Mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. son bölümü dün akşam ekrana geldi. EDHO son bölümde Ünal ve Hızır, Mesut ile anlaşma yapar. Fakat İlyas'ın Zeki'yi vurması ile anlaşma bozulur. Yaralı olan Zeki'yi kurtarmak için geri dönen Esra'yı İlyas vuracak mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü...

10.04.2019 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. son bölümü ile atv ekranlarına geldi. Heyecanla izlenen dizinin son bölümünde Zeki'ye bilgi veren sızmanın kim olduğunu bulmak isteyen Hızır ile Ünal, Mesut ile anlaşma yapmak zorunda kalır. Alparslan karşı çıksa da Hızır, Mesut'a güvence verir. CIA adına konuşan Mesut, bu anlaşma ile Akif'e de zarar gelmeyeceği güvencesi ister. Fakat diğer yandan İlyas, Akif'e pusu kurmuş ve Esra gittikten sonra onu vurmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde toplantı sonrasında Mesut, Akif'in vurulduğunu duyunca anlaşmayı iptal ettiğini söyler. Esra ise Akif'in vurulduğunu duyunca onun yanına döner. Şimdi İlyas'ın hedefinde eski sevgilisi Esra vardır. İlyas, Esra'yı vurabilecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. son bölüm tamanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başarır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alır.

İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başladılar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünür. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder.

Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermez ve onu öldürür.

EDHO SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon final tarihi açıklandı. Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Bahadır Özdener ile Berna Aruz'un ise kaleme aldığı EDHO, 28 Mayıs'ta sezon finali yapacak.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beşinci sezonuyla sonbaharda devam edecek.

Son Dakika Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132. Son Bölüm İzle: İlyas, Esra'yı Vuracak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement