Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (EDHO son bölüm izle) - Son Dakika
Magazin

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (EDHO son bölüm izle)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. EDHO son bölümde Hızır ile Haşmet, hapishanede Zeki Sivri tarafından saldırıya uğruyor. Diğer yandan fedailerin başındaki kişinin vurulması ile görev Alparslan'a geçer. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

04.05.2019 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu'nun başrolünde oynadığı dizinin son bölümü heyecanla izlendi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Alparslan, Hızır ile Haşmet'i hapisten çıkarmak için Ünal ile harekete geçmişti. Hızır ise hapisten çıkınca Mesut'u öldürdü. Haşmet'in gözyaşları içinde oğlunu öldürmesi ise izleyenleri derinden etkilemişti. Şimdi gözler çıkacak yeni bölüm fragmanında. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 136. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

EDHO yeni bölüm fragmanının bu akşam veya yarın yayımlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı çıkar çıkmaz aşağıdaki linkten takip edip izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

EDHO son bölümde Alparslan, yeni aldığı görev ile birlikte Ünal'ın karşısına çıkar. Hızır ile Haşmet'i hapisten çıkarmak için Mesut'u Akif ile ortadan kaldırma planını açıklar. Hapisten çıkarılan Hızır, Mesut'u öldürür. Haşmet ise aralarındaki sızma olduğunu öğrendiği Ferman'ı boğdururarak öldürür. Behzat ile Ömür, Haşmet'in kolundaki faça ve "Gönderdim" sözünden Ferman'ın öldüğünü anlarlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (EDHO son bölüm izle)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. bölümde; Akif'in kurduğu tuzak yüzünden, fedailerin en önemli ismi kendini vatan için feda etmek zorunda kalırken Alparslan'ın üzerine, altından kalkması çok zor bir görev yıkılır. Bu durumu da Çakırbeylilerin lehine çevirmeyi başaracak olan Alparslan, hayatını riske atma pahasına, çıktığı yolun sonunu görme konusunda ne kadar kararlı olduğunu bir kere daha kanıtlar. Amcasının özgürlüğü karşılığında elindeki önemli bilgileri paylaşmayı teklif ettiği Mesud ise ölümü üzerine kurulan asıl plandan bihaberdir. Ünal Kaplan'ın da önemli bir rol üstleneceği planda ilk hedef Akif'i saf değiştirmeye ikna etmek olacaktır. Mesud tarafından kaleminin kırıldığını öğrenen Akif'i kandırmak için ise çok çaba sarf etmek gerekmeyecektir.

İçinde bulundukları dünyanın bedelini sevdiklerinin kaybıyla ödeyen Çakırbeyliler, Ferman'ın ölümüne engel olmak için ellerinden geleni yaparlarken, Haşmet bu konudaki kararından vazgeçmez. Ömür'ün karşısında durduğu ölüm emri için Behzat da geri adım atmaya başlamışken işler birden tersine döner. Alparslan'ın planın başarılı olmasıyla cezaevinden çıkan Haşmet, ayağının tozuyla oğluyla ilgili karalarda kendinden başkasının söz hakkı olamadığını herkese gösterecektir.

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU!

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon final tarihi açıklandı. Onur Tan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Bahadır Özdener ile Berna Aruz'un ise kaleme aldığı EDHO, 28 Mayıs'ta sezon finali yapacak.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beşinci sezonuyla sonbaharda devam edecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (EDHO son bölüm izle)

Son Dakika Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (EDHO son bölüm izle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement