Eskrimciler, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Eskrimciler, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına Katılıyor

Eskrimciler, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına Katılıyor

Adıyamanlı milli eskrim sporcuları 6-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Japonya’nın Tokyo kentinde yapılacak olan Büyükler Flöre Dünya Kupası, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Legnano’da yapılacak olan Büyükler Bayanlar Epe Dünya Kupası ve 30 Ekim 1 Kasım 2015 tarihleri arasında Avusturya’nın Klagenfurt kentinde yapılacak olan Yıldızlar Bayan Epe Avrupa Circiut Turnuvası’na katılacak.

21.10.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyamanlı milli eskrim sporcuları 6-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Japonya'nın Tokyo kentinde yapılacak olan Büyükler Flöre Dünya Kupası, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Legnano'da yapılacak olan Büyükler Bayanlar Epe Dünya Kupası ve 30 Ekim 1 Kasım 2015 tarihleri arasında Avusturya'nın Klagenfurt kentinde yapılacak olan Yıldızlar Bayan Epe Avrupa Circiut Turnuvası'na katılacak.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Milli Eskrim sporcularının 2 ayrı ülkede Dünya Şampiyonası'na ve bir Avrupa ülkesinde Avrupa Şampiyonası'na katılacağını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Adıyaman'da eskrim sporuna ilgi elde edilen başarılarla birlikte sürekli artıyor. Ayrıca Adıyamanlı kızlarımızın da bu sporu yapmaya başlaması ve kendilerini yetiştirmeleri ile birlikte elde ettikleri şampiyonluklar ve madalyalar bizleri çok mutlu ediyor. Özellikle eskrimde Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na gidecek kadar iyi sporcularımızın olması zaman içerisinde elde ettiğimiz başarılara somut bir örnek teşkil etmektedir" şeklinde konuştu.

6-8 Kasım 2015 tarihleri arasında Japonya'nın Tokyo kentinde yapılacak olan Büyükler Flöre kategorisinde antrenör Recep Koç, sporculardan Martino Minuto, Barış Güler ve Fatih Güneş katılacak.

23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında ise Legnano'da yapılacak olan Büyükler Bayanlar Epe Dünya Şampiyonası'na bayan sporculardan Nisanur Özkalaycı ve Berfin Şevval Alabaş katılacak. 30 Ekim ile 1 Kasım 2015 tarihleri arasında Avusturya'nın Klagenfurt kentinde yapılacak olan Yıldızlar Bayan Epe Avrupa Circiut Turnuvası'na Adıyaman sporcularından Merve Ersoy katılacak. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskrimciler, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement