Eşme'de Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalara Ortopedik Yatak ve Egsersiz Topu Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Eşme'de Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalara Ortopedik Yatak ve Egsersiz Topu Dağıtıldı

Eşme\'de Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalara Ortopedik Yatak ve Egsersiz Topu Dağıtıldı

Uşak'ın Eşme ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, evde bakım hizmeti alan 7 yatalak hastaya Kaymakam Faruk Ekiz'in de katıldığı törenle ortopedik yatak ve egzersiz topu dağıttı.

02.03.2012 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Eşme ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi Evde Bakım Hizmetleri Birimi, evde bakım hizmeti alan 7 yatalak hastaya Kaymakam Faruk Ekiz'in de katıldığı törenle ortopedik yatak ve egzersiz topu dağıttı.

Eşme Toplum Sağlığı Merkezi evde bakım hizmeti alan 7 yatalak hastanın ortopedik yatak ile egzersiz topu ihtiyacı olduğunu tespit ederek Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, müracaat üzerine ihtiyaç duyulan malzemeleri temin etti. Malzemelerin temin edilmesinin ardından Kaymakam Faruk Ekiz'in de katıldığı bir törenle ortopedik yataklar ile egzersiz topları hastalara dağıtıldı. Törene; Kaymakam Faruk EKİZ, Eşme Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turan Şen, Eşme Devlet Hastanesi Baştabip Vekili Mustafa Gümüş, Eşme Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Hacer Kırveli ve Evde Bakım Hizmetleri Hekimi Dr. Anıl Özpak katıldı.

Eşme Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Hacer Kırveli felç ve astım gibi rahatsızlıkları nedeniyle sürekli yatalağa bağımlı olan hastaların ortopedik yatak ve egzersiz topuna ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, "Vakıf yaptığımız müracaatı değerlendirerek ihtiyaç duyulan malzemeleri temin etti. İlçemizde yatalak durumda olan hastalarımıza evde bakım hizmetlerini aksatmadan veriyoruz. Kaymakamlığımızın desteği ile hastalarımızın ihtiyaç duyduğu malzemeleri temin ettik" dedi.

İlçe Kaymakamı Faruk Ekiz ise uygulamanın önemine değinerek, "Devlet olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşme'de Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalara Ortopedik Yatak ve Egsersiz Topu Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement