"Esnafın Sorununu Çözecek Olan, Yine Halkın İçinden Çıkan MHP İktidarıdır" - Son Dakika
Yerel

"Esnafın Sorununu Çözecek Olan, Yine Halkın İçinden Çıkan MHP İktidarıdır"

MHP Niğde Milletvekili adayı Hikmet Bekil, "Esnafın sorununu çözecek olan yine halkın içinden çıkan MHP iktidarıdır" dedi.

21.04.2011 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin Bor ilçesi gezisine, milletvekili adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak, Mahide Yaramış ile birlikte İl Başkanı Şakir Sevdi, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, İl Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen ile çok sayıda partili eşlik etti.

Milletvekili adayı Bekil, yaptığı konuşmada, esnafın, enflasyonun düşük olduğu iddia edilirken hayat pahalılığından ticaretin durma noktasına geldiğini söylediğini anımsatarak, "Esnafın sorununu çözecek olan, yine halkın içinden çıkacak MHP iktidarıdır. Bugün hükümet pembe tablolar çizerek, her şey güllük gülistanlık gibi gösteriyor. Oysa gerçek bambaşka, esnafın siftahsız kepenk kapattığı bir Türkiye söz konusu" dedi.

MHP iktidarında karanlıkları geride bırakarak herkesin umudu olacak çözümler getireceklerini kaydeden Bekil, "MHP tek başına iktidara yürüyor. Bunda en büyük emek, cefakar Anadolu kadınındır. Bizler bu emeği yadsımadan, partisine bakmadan, her kadınımızı ve her çocuğumuzu rahat ve huzurlu bir Türkiye'de yaşatmaya söz veriyoruz" diye konuştu.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Esnafın Sorununu Çözecek Olan, Yine Halkın İçinden Çıkan MHP İktidarıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement