Esnaflarından Başkan Gürkan'a teşekkür ziyareti - Son Dakika
Güncel

Esnaflarından Başkan Gürkan'a teşekkür ziyareti

Esnaflarından Başkan Gürkan\'a teşekkür ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Park'ın 50 dönümlük yıpranmış ve tahrip olmuş alanında yapılan yenileme çalışmaları sonrasında Sümer Park esnafları teşekkür ziyaretine gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bir plaket takdim ettiler.

30.10.2020 17:45  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Park'ın 50 dönümlük yıpranmış ve tahrip olmuş alanında yapılan yenileme çalışmaları sonrasında Sümer Park esnafları teşekkür ziyaretine gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a bir plaket takdim ettiler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Park'ın 50 dönümlük alanında değişim-dönüşüm çalışmaları başlatılmış ve yapılan yoğun çalışmalar sonrasında park güzel ve nezih bir görünüme kavuşturulmuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, "Sümer Parktaki esnaflarımızın bu inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz vatandaşımızın, esnafımızın, hemşerilerimizin şehirde rahat ve huzurlu yaşamalarını temin etmek için gerekli tedbirleri alarak hizmet üretmektir. Sümer Park kendi haline terk edilmiş ve yapılan yapı işlemlerinin de sağlıklı olmaması nedeniyle çabuk bozulmuş bir yapı formatındaydı. Büyükşehir Belediyesi olarak Sümer Park'ın 50 dönümlük yıpranmış ve tahrip olmuş kısmın bir an evvel yapılması noktasında ilgili arkadaşlara verdiğimiz talimat neticesinde çalışmalar başlatıldı. Park içerisindeki esnafımızın rahat etmesi, parkı kullanan vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu zaman geçirebilecekleri bir ortam hazırladık. Çalışmalarımız kapsamında 50 dönümlük alanda düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Toplam 85 dönümlük parkın geriye kalan 35 dönümlük alanında ise önümüzdeki yıl düzenleme çalışmaları yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Park içerisinde hizmet veren müteşebbis kardeşlerimizin hizmet sunarken daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunma amacıyla gerekli bütün çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yapılanların sürdürülebilirliği noktasında gerek bizim personellerimiz gerekse de burada bulunan esnaflarımızın gerekli hassasiyeti göstererek hizmet kalitesine dikkat etmeleri gerektiğini ifade etmek istiyorum. Sümer Park esnaflarımızın ziyaretleri ve ayrıca hazırladıkları plaket için teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetleri yapmaları temennisiyle kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Sümer Park'a yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları için teşekkür ziyaretine geldiklerini belirten Yusuf Acet " Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, bey bizlere yardımlarını esirgemedi. Sağ olsun bizleri dinledi. Kendisinden Allah razı olsun. Bizlere yaptığı yardımların bundan sonrada devam edeceğini söyledi. Bizde Sümer Park esnafı olarak kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. Esnaf Fuat İnan, "Başkanımız bizim, esnafımızın ve halkımızın yanında. Yaptığı emeklerden dolayı Allah razı olsun. Biz başkanımıza Sümer Park esnafı olarak teşekkür etmeye geldik. Selahattin Gürkan Başkanımızdan Allah razı olsun teşekkürler" dedi.

Esnaf Halil Aldoğan da, "Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'dan Allah razı olsun bizi misafir etti kendisine teşekkür ettik. Bizim sıkıntılarımız ile ilgilendi. Her zamanda destek oluyor, çok teşekkür ediyoruz Belediye Başkanımıza" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Esnaf Ali Eren Çiçek ise "Selahattin Gürkan Başkanımıza teşekkür ederiz, Sümer Park'ta yaptığı rezerv çalışmalarından dolayı. Bizi çok iyi bir şekilde ağırladı ve gerekli şeyleri söyledi. Başkanımız gerçekten mütevazı ve doğruları söyleyen bir başkanımız. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Ahmet Yılmaz, "Başkanımız Sümer Park'ın bütün sorunlarını yenilemeyle birlikte tamamladı. Yeni bir park ve yeni bir proje şeklinde şuanda halkımıza güzel bir hizmet veriyoruz. Başkanımıza bizi misafir ettiği için ve dinlediği için teşekkür ediyoruz" dedi. Son olarak konuşan Esnaf Fatih keten ise, "Başkanımıza parkımıza yapmış oludğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmeye geldik. Bizi ağırladıkları için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esnaflarından Başkan Gürkan'a teşekkür ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel:
    15:36 Özgür Özel: "vize Serbestisinin Önündeki Üç Engeli Aşmak, CHP İktidarında 15 Günlük İştir"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Vize serbestisinin önündeki üç engeli aşmak, CHP iktidarında 15 günlük iştir. Veya CHP gibi düşünenlerle birlikte 15 günlük iştir Meclis'te bu işleri halletmek. Ama temel hedefimizin AB'ye tam üyelik olduğunu, bu yoldaki yürüyüşün her adımının biraz daha demokratik bir Türkiye yaratacağını, hukukun üstünlüğü arayışının Türkiye'nin bugünkü ekonomik sıkıntıları aşma noktasında hukuk güvencesi açısından yabancı yatırımcı çekmek, Türk şirketlerine yabancı ortaklar bulmak, Türkiye'de mal ve can güvenliği noktasında bir hukuk güvencesi ve hukuki öngörülebilirlik açısından değerlendirildiğinde ne kadar kıymetli olduğunu böyle kıymetli bir topluluğa hatırlatmama dahi gerek yok" dedi.

  • Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
    15:35 Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Tekirdağ'da yaşayan Salim Koçak adlı vatandaş, seçimden önce 3 aylık maaşı peşin alan, ancak yeniden vekil olamayan 310 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Koçak, suç duyurusu dilekçesinde, vekillerin aldıkları parayı iade etmemelerinin halkın/devletin parasının üstüne çökmek olduğunu belirtti.

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı
    15:34 Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu 4. Dönem Toplantısı Ankara'da yapıldı

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde güçlendirileceği vurgulandı.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi
    15:34 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, 31 Mart'taki yerel seçimde muhtarlık görevine seçilenlere başarı dileyerek, muhtarlarla bir araya geldi. Selendi Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda, kurum temsilcileri de katılım sağladı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.


Advertisement