Esogü'de Uluslararası İlişkiler Günü Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Esogü'de Uluslararası İlişkiler Günü Etkinliği Düzenlendi

Esogü\'de Uluslararası İlişkiler Günü Etkinliği Düzenlendi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) Uluslararası İlişkiler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

18.04.2018 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) Uluslararası İlişkiler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

ESOGÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası İlişkiler Kulübü'nün düzenlediği etkinlik, Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Yazgan'ın konuşmacı olarak katılımıyla ESOGÜ Prof. Dr. Fazıl Tekin Konferans Salonu'nda gerçekleşti. ESOGÜ İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Onur Özçelik'in konuşmasının ardından kürsüye gelen Doç. Dr. Hatice Yazgan, 'Avrupa Birliği (AB) Genişlemesi ve Türkiye' başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Genişleme sürecinden bahsederken çok fazla Türkiye odaklı düşünüldüğünü belirten Doç. Dr. Hatice Yazgan, genişleme sürecinde başka ülkelerin yaşadığı tecrübelerin de bizlere dersler vereceğini ifade etti. AB'nin neden geliştiği ve ülkelerin neden AB üyesi olmak istediklerini de anlatan Doç. Dr. Hatice Yazgan, AB'nin genişlemesinin tarihsel çerçevesi ve genişleme yöntemi hakkında da bilgiler verdi. Doç. Dr. Hatice Yazgan AB'nin genişlemesinin etkileri, ülkelere yaşattığı sorunlar ve AB'nin karşılaştığı sorunları nasıl çözdüğü hakkında da konuşarak sunumunu tamamladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esogü'de Uluslararası İlişkiler Günü Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'da düzenlenen etkinlikler
    10:05 Tekirdağ'da düzenlenen etkinlikler

    Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, TÜRK-İŞ tarafından düzenlenen iftara katıldı. Ayrıca, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Murat Kamil Tırpancı Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Tekirdağ Müftülüğü ise umre seminerleri düzenledi.

  • Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı
    10:03 Erzurum Valisi ve eşi, koruma altındaki çocuklarla iftar yaptı

    Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kardelen Çocuk Evi'nde kalan koruma ve bakım altındaki çocuklarla iftar yaptı. İftara Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut da katıldı.

  • Küçükçekmece Belediyesi'nin İftar Çadırlarına Büyük İlgi
    10:01 Küçükçekmece Belediyesi'nin İftar Çadırlarına Büyük İlgi

    Küçükçekmece Belediyesi'nin Fevzi Çakmak Meydanı ve Sefaköy Atatürk Parkı'nda kurduğu iftar çadırlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. İftar çadırlarında her gün 2 bine yakın kişiyi ağırlayan Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun kültürel etkinlikleri de ilçe sakinleriyle buluşturmayı sürdürüyor.

  • Hayırsever, Zonguldak'ta marketin veresiye defterindeki borçları ödedi
    09:54 Hayırsever, Zonguldak'ta marketin veresiye defterindeki borçları ödedi

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde bir hayırsever, bakkalın veresiye defterindeki 10 bin liraya yakın borcu ödeyerek markete borcu olan ailelerin yüzünü güldürdü. Bakkal sahibi, daha önce de benzer bir olayla karşılaştığını ve hayırseverlerin müşterilerin borçlarını sıfırladığını belirtti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genç İzmir Çiğli Gençlik Merkezi'ni açtı
    09:48 İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genç İzmir Çiğli Gençlik Merkezi'ni açtı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlerin talebini yerine getirerek Çiğli'de Genç İzmir Çiğli Gençlik Merkezi'ni hizmete sundu.

  • Kastamonu'da sevgi evlerinde kalan bebek, yatağında ölü bulundu
    09:42 Kastamonu'da sevgi evlerinde kalan bebek, yatağında ölü bulundu

    Kastamonu'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evinde kalan bebek, yatağında ölü bulundu. Bebek, emzirilmek istendiği sırada hareketsiz olarak bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi
    09:24 Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi

    Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da hava sıcaklığı 30-31 dereceye ulaşacak. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, bu sıcaklıkların mevsim için yüksek olduğunu ve iklim değişikliği sonuçları olduğunu belirtti. Toz taşınımı, yağmur ve çığ tehlikesi gibi hava durumu olayları da devam ediyor.

  • Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu
    08:58 Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda barınan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Vali Eldivan, iftar sonrasında öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Vali Eldivan, taleplerin çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Vali Eldivan, öğrencilere Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    08:47 Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Kocaeli-Yalova yolunda orta refüj drenaj sistemleri temizlik çalışması yapılırken, İzmir-Aydın Otoyolu'nda üstyapı çalışmaları sebebiyle Aydın-İzmir istikametinde bazı şeritler ulaşıma kapatılmıştır. Mudurnu-Bolu yolunda köprü yapım çalışmaları devam ederken, Anamur-Aydıncık yolunda heyelan önleme çalışmaları sürmektedir. Samsun-Ordu yolunda Yunus Emre Tüneli'nin bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır. Elazığ-Malatya yolunda üstyapı yenileme çalışmaları devam ederken, Siverek-Adıyaman yolunda heyelan nedeniyle kontrollü ulaşım sağlanmaktadır. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı sebebiyle bölünmüş yolun bir şeridi kullanıma kapatılmıştır. Kalkan-Kaş yolunda sahil kesiminde taş tahkimat çalışmaları devam ederken, Yenişehir-Bilecik yolunda yapım çalışmaları sürmektedir.

  • Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi
    08:11 Yıldız Tilbe emekli oldu! Alacağı maaşı da hiç beğenmedi

    Uzun yıllardır sanat dünyasında yer alan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, emekli oldu. Alacağı maaşı beğenmeyen Tilbe, ''Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?'' dedi.

  • Aldığı kremlerden istediği etkiyi göremeyen Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
    07:49 Aldığı kremlerden istediği etkiyi göremeyen Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti

    Bir dönem ekranların aranılan yüzü olan son yıllarda değişimiyle sık sık adından söz ettiren Kuşum Aydın, yüzüne aldığı bakım kremleri istediği etkiyi vermeyince "Param bitti" diyerek isyan etti.


Advertisement