Esogü Emyo 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Esogü Emyo 2016 Mezunlarını Verdi

Esogü Emyo 2016 Mezunlarını Verdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

15.06.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Ülkenin geleceği için en önemli kaynağın nitelikli insan gücü olduğunu belirten EMYO Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Çelik, kendilerinin de bu ihtiyacı karşılamaya yönelik eğitim-öğretim faaliyetleri yürüttüklerini bildirdi. Bir insanın yetişmesinin en zahmetli süreç olduğunu ifade eden Doç. Dr. Çelik, mezunlara seslenerek onlara alanlarında en iyi şekilde yetiştirdiklerini aktardı. Doç. Dr. Osman Nuri Çelik tüm mezunları "Güzel yarınlar sizin olsun" sözleriyle uğurladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise, EMYO'nun toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek ve iş hayatının gerektirdiği yeterliliklere sahip nitelikli işgücü yetiştirmeyi amaçladığını söyledi. Rektör Gönen, mesleki bilgi ve becerileri kazandırmaya yönelik teorik ve uygulamalı iyi bir eğitim gören EMYO mezunlarının, kamu ya da özel sektörde iş bulabildiklerini ya da kendi işlerini kurabildiklerini ifade etti. EMYO mezunlarının iki yıllık eğitimleri sonucunda düşünme yeteneğini doğru kullanan, gerçeği araştıran ve yeni ilgi alanlarına yönelen öğrenciler olarak yetiştiğini vurgulayan Gönen, öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunan tüm EMYO öğretim elemanlarına teşekkür etti. EMYO mezunlarının mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra ESOGÜ mezunu olmanın özgüveniyle hayatta başarılı olacaklarına inandığını belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, ESOGÜ'nün onlar için her zaman sıcak bir yuva olarak kalacağını aktararak tüm mezunları yolları ve bahtlarının açık olması temennisiyle uğurladı.

Açılış konuşmalarının ardından okullarını dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Daha sonra tüm mezunlara mezuniyet belgeleri verilirken keplerin topluca havaya atılmasıyla mezuniyet töreni sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü Emyo 2016 Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement