Esra Erol'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor

İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.

27.02.2018 12:18  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra Erol'un evlendirme programında Berke Kentli ile evlenen ancak daha sonra şiddet iddiaları ile boşanma aşamasına gelen Caner Toygar'ın yeni sevgili yaptığı konuşuluyor.

YILLARDIR EKRANDA

Ekranlarında müzmin damadı o, Caner Toygar. Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşk büyük aşkla yıllarca konuşulmuştu. Evlenmekten vazgeçmeyen Caner Toygar, umudunu yitirmedi ve Esra Erol'un evlendirmek programına katıldı. Orada sonunda aradığı aşkı buldu ve Berke Kentli ile evlendi. Ancak sonrasında olanlar oldu.

Esra Erol'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

Berke Kentli, Caner Toygar'ın çok kıskanç olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Caner Toygar bu iddiaları sosyal medya üzerinden reddetmişti. Şuan boşanma aşamasında olan çiftin Caner Toygar cephesinden herkesi şoke eden bir kare gelmişti geçtiğimiz günlerde.

Esra Erol'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor

RUS MANKENLE Mİ BİRLİKTE?

Caner, Rus asıllı manken Albina Albi ile bir defile sonrası bir fotoğraf paylaştı. Güzel manken Albina ile fotoğrafın altına da "Ehm Ehm ehm" diye not düşünce acaba yeni bir aşk mı doğuyor yorumları yaptırdı.

TAKİPÇİLERİ İSTEYİNCE BİR KARE DAHA PAYLAŞTI

Fotoğraf çok beğenilince Caner, aynı andan farklı bir pozu da "Yoğun istek üzerine.." notuyla paylaşınca takipçileri iyice meraklandı.

Esra Erol\'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor

Son Dakika Magazin Esra Erol'da Evlenen Caner, Rus Mankenle Yasak Aşk Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • De here: Ne yapsın adam düzgün bir bayan çıkmadıki adamın karşısına huzuru belki rus da bulur ye kardeşim afiyet olsun 5 14 Yanıtla
  • Ortis: Adam hem psikolojisi bozuk hem 5 parasız. Berkeye neler çektirmiş. Bundan koca falan olmaz. İş tutup adam olacağına yıllardır televizyonlarda şaklabanlık yapıyor karaktersiz. Elin Rusu da yakında görür ne mal olduğunu 15 4 Yanıtla
  • Harbici...: Adam olanın haberini yapın. böyle medya maymunlarını haber yapmayın lütfen... 16 2 Yanıtla
  • Şaban: Rus kızları gerçekten dünya harikası. Bizim kızlar da pehh 5 10 Yanıtla
  • Suzi: Bi bit artık ya bi git bıktık senden öğğğğ ya 13 1 Yanıtla
  • Meric: Yeter yav ahu mericler tulin caner ler yettiniz yeter.... elbisemi yirtacam 11 2 Yanıtla Ahu: Meric beni bul yigidim 0 0
  • şakir: caner abi ne yaparsan yapta televizyona çıkma nolur...seni grmek istemiyoruz suyunu çıkarttın git nolur........... 11 1 Yanıtla
  • Dehset: Bu herif kırk sekiz yaşına gelmiş artık hala reklam amca olmuş geçmiş olaaaaa 10 2 Yanıtla
  • çankırılı: kafa aşağıdan yukarı küçülüyor. Yapısı bile bozuk :) 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement