Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi - Son Dakika
Magazin

Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi

Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Esra Erol bu defa dar gelirli bir ailenin yüzünü güldürdü. Erol, kötü koşullarda yaşamak zorunda kalan ailenin evini 3 gün içinde baştan aşağı yeniledi.

20.06.2018 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geyve'de yaşayan Sevilay ve engelli kızı Canan için Türkiye tek yürek oldu. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'da programına katılan ve hayallerinden bahseden Canan "Öyle bir dünya yok" diyerek Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Tüm zor şartlara rağmen hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyen Canan için başarılı sunucu Esra Erol kolları sıvadı. Esra Erol, Geyve'de bulunan ve kötü koşullarda yaşamak zorunda kalan ailenin evini 3 gün içinde baştan aşağı yeniledi. Yapılanları canlı yayında gören yürüme engelli küçük Canan'ın mutlu anları herkesi gözyaşlarına boğdu. Anne Sevilay ise, "Hayal ettiğim gibi hem de daha da fazlası" diyerek Esra Erol'a teşekkürlerini iletti.

Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi

TEDAVİ EDİLECEK

Öte yandan en büyük hayali yürüyebilmek olan Canan'ın tedavisine başlandığını ifade eden Esra Erol, "Doktorumuzun yardımlarıyla inşallah en kısa sürede güzel haberler vereceğiz" diyerek destekte bulunan herkese sevgilerini iletti.

Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi
Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi
Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi
Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi
Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Esra Erol Dar Gelirli Ailenin Evini Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • VATANDAŞ: YARDIM YAPARLAR GÖSTERİŞ DENİR YAPMAZLAR CİMRİ DERLER YAPMISMI YAPMIS SIZENE KARDESM ALLAH RAZI OLSUN SEN KIMSIN NE BILIYOSUNKİ BU TARZ YORUM YAPIYOSUN NE NIYETLE YAPTIGINI DEGERLENDIRMEK SIZEMI DUSTU HERKES KESKE GÖSTERIS ICIN MAZLUMA YARDIMCI OLSA.. 7 1 Yanıtla
  • aaa: mıllete reklam yapmaktan baska bırseylerı yok 3 2 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Cebinden 1 kuruş vermez bu görgüsüz 1 3 Yanıtla
  • fuat: yenilesin bi zahmet dünyaları kazanıyor. sanki taş atıp kolu yoruluyo. 2 1 Yanıtla
  • bide böyle düşün: Bir iyiliğin iyilik olabilmesi ve noksansız yerine getirilmesi için bazı şartlar vardır. Bunların en önemlisi iyiliği Allah rızası için yapmaktır. Bunun için mümkünse yaptığı iyiliği gizli yapmak, halkın görmesini istememek, onu yaymaktan, açığa vurmaktan sakınmaktır. 1 1 Yanıtla
  • Dndn: Bu habere inanmadiginiz Icin sizi alkislamak istiyorum 2 0 Yanıtla
  • Zebani: Çok reklam kokan hareketler bunlar. Pardon çok güzel hareketler bunlar 1 1 Yanıtla
  • H: Reklam kokan hareketler 0 1 Yanıtla
  • Eda: Göze soka soka iyilik bazende diyorum ki mecburen buda lazım iyilik mecburi hizmet olmalı kazananlar icin doyarken acları yoksul ve muhtacı düşüneceksin 0 0 Yanıtla
  • FAKİR: benim fakirhaneyide yenileseler de huzurun içine mutluluk karışsa 0 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement