Esra Erol'un Cansel İsyanı: Vicdan Var mı Sizde? - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'un Cansel İsyanı: Vicdan Var mı Sizde?

Esra Erol\'un Cansel İsyanı: Vicdan Var mı Sizde?

Kayseri'de lise öğrencisi Cansel K., öğretmeninin cinsel istismarına uğramasının ardından intihar etti. Türkiye'yi ayağa kaldıran olaya ünlü isimler sessiz kalmadı.

22.02.2016 16:21  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de matematik öğretmeni Bayram Ö.'nün cinsel istismarına uğrayan 18 yaşındaki Cansel K., 2 gün sonra hayatına son verdi. Cansel K.'nin acısı Türkiye'yi derinden sarstı. Cansel için Twitter'da #canseliçinsusma hashtagi açıldı. Ünlü isimler de tepkisini ortaya koydu.

İşte o isimler ve tepkileri;

DENİZ AKKAYA

Yazıklar olsun! Bazı meslekler vardır ki bu ayıp ile yanyana telaffuz dahi edilemez! Öğretmektir senin görevin ama sadece güzelliği ve geleceği. Böylesine pisliği, kötülüğü öğretmek değildir, o gencecik tazecik beyinlere. Yazıklar olsun!!!

EBRU GÜNDEŞ
Cansel için susma

SİNAN AKÇIL
Susma ki bir gün senin de değerlin, kız kardeşin, sevgilin,ablanın başına gelirse içine atmasın bu iğrençliği haykıra bilsin!

EDA ÖZERKAN
Sessiz kalmayın

MERVE OFLAZ
Bu ilk değil ama son olması için .

ESRA EROL
Okul itibarını bir candan daha önemli tutan idareciler! Orada ki insancıklar! Sözde eğitimciler! Tecavüz edenin kendini akladığı, tecavüze uğrayanın büyük utancını yaşatan zihniyet! Vicdan var mı? Sizde?

ÖZGE ULUSOY
Yazıklar olsun

YELİZ YEŞİLMEN
Çok üzüldüm umarım gereği yapılır

Son Dakika Magazin Esra Erol'un Cansel İsyanı: Vicdan Var mı Sizde? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cumali: Esracığım çalıştığın kanalın sahipleride aynı zihniyetin adamları. 6 4 Yanıtla
  • xxx: Reklamlar esra erola reklam dogdu 6 1 Yanıtla
  • gerçekler: diplomayı al kurada tayin kazan sonra göreve başla sağlık raporu yok o yok bu yok kimbilir nasıl insanlar öğretmen oluyor bu ülkede artık kamu görevi yapacak görevlilerin mesleğe başlamadan daha sıkı gözden geçirilmesi lazım ehliyet alırken nasıl sıkı denetim varsa burdada yapılması gerekir 4 0 Yanıtla
  • Mr.T: Bulun ve asın!... 3 0 Yanıtla
  • eskici: bu yorum yapan unluler hep bu milete kotu ornek siz oldunuz neyi savunuyorsunuz turk filimlerde arabinin camina sikisan kafa ve arkadan islem bumu sizin filimler 2 0 Yanıtla
  • utanc: O kadar cok oldularki artik ben utanur oldum bi kadin olmaktan korkar oldum ozgurolmaktan ozgecan gibi buda unutulur sessiz kalmayalim son olsun 2 0 Yanıtla
  • amaan: Ben kayseri li olarak yaşadığım şehirden utanç duyuyorum.yazıklar olsun. 1 0 Yanıtla
  • ik: uffff 0 0 Yanıtla

Advertisement