Esra Ersoy, "Çok namusluyum" diyerek soyundu - Son Dakika
Magazin

Esra Ersoy, "Çok namusluyum" diyerek soyundu

Sosyetik güzel Esra Ersoy sosyal medya hesabından yayınladığı videoda bornozunu çıkartıyormuş gibi yaparak dans etti. Ersoy videosuna, "Bu kadarcık dekolte verebiliyorum namusluyum çok." ifadelerini kullandı.

01.10.2019 22:37  Güncelleme: 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ciciş kardeşlerin Esra Esoy'u Reynmen'in Ela şarkısında sadece bornoz giyerek dans etti. Ersoy'un videosu kısa süre içerisinde birçok kişiye ulaştı.

"NAMUSLUYUM ÇOK"

Esra Ersoy'un Instagram hesabından yayınladığı cesur dans takipçilerini yüreğini hoplattı. Ersoy, bornozlu videosuna, "Çok istediniz bu şarkıda beni izlemeyi. Bu kadarcık dekolte verebiliyorum namusluyum çok. Takipçilerim için." ifadelerini kullandı.

Esra Ersoy,

"TAÇSIZ KRALİÇEYİM" DEMİŞTİ

Sosyal medya hesabı Instagram'da 341 bin takipçisi bulunan Esra Ersoy, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha eklemişti. Pembe bir duvarın önünde peluş ayıya sarılarak poz veren Ersoy, altına şu notu düşmüştü: "Dünya fenomenleri daha neler koyuyor valla. Hele Karle mi bir kadın var evli onun kocası bile olmasına rağmen ne pozlar koyuyor. Sanat eseri gibi fiziğim var madem havamı atim bence. Ayrıca 33 yaşındayım ve hiç spor yapmıyorum. 18 yaşında olup kaç genç kız bu fizikle yarışabilir? Güzellik yarışmalarında seçtiğiniz kaç kızda bu kıvrımlar var? Podyumda hepsini sollar rüzgar gibi eser geçerim valla isterlerse 190 boyunda olsunlar. 172 boyumla hepsine 1000 basarım. Vakti zamanında baba amca dayı korkusundan güzellik kraliçesi unvanı da alamadım. Ama görüldüğü üzere Taçsız kraliçeyim."

Esra Ersoy,
Esra Ersoy, "Çok namusluyum" diyerek soyundu

Son Dakika Magazin Esra Ersoy, 'Çok namusluyum' diyerek soyundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (82)

  • Dul pelin su : Sevmiyor olabilirsiniz,saygı duyun...burası laik,demokratik..bir ülke....İran yapamıyacaksınız.. 4 52 Yanıtla Miraj19: Haklısın laik ülke lakin laikliği sen tamamen yanlış ablamışsın.Çıplak gezmek veya dinsizlik veya iskam düşmanlığı anlamışsın.Git istersen çıplak gez lakin milletin içinde ve kendini ifşa ederek değil.Neyini kiminle paylaştığın bizi ilgilendirmez ama karşınızdakilere saygılı olun.yoksa hayvanlar gibi dolaşıp ortalıkta istediğinizke çiftleşmeniz bizi alakadar etmez.Bu şşi rahat yapacağınız ülkelerde yaşayın 26 2 Kişi: Şerefin namusun yerde süründükten sonra laik olsan ne yazar yobaz olsan ne yazar. Önce insan olun insan. Kur 'an Alimi Ebu Hureyre Ra. bile öğrencilere önce imanı sonra Kur-an ı öğrenin yoksa yanlış yapmış olursunuz buyurmuşlar. Bu saf temiz İslam dininin mensuplarıyız Elhamdulillah. Kimseninde burayı iran veya bir başka yer yapma derdi yoktur. Bu sizin sapık beyinlerinizin edebiyatıdır. Burası Şanlı Şerefli Türkiye Cumhuriyetidir. Sen kendini önce bir asır önce ecdadını diri diri yakan , gömen , kurşuna dizen , tecavüz eden avrupanın kucağından kurtarmaya bak. 21 1 Okşan hanım: Elektrik zamlarını,ve dul Pelin su hanımı protesto ediyorum.. 20 1 007: yok ya! her şeye saygı gösterin diyorsun ya sen önce islama saygı duy! sonra gel konus. 15 0 yavuzca: Namus kavramı buysa insanlığını sorgulamak lazım 14 0 .: Laik'lik'le ne alakası var. Sana soyun mu diyor laik'lik ? İran'ı çok saviyorsan çok uzak değil. 8 4 ALİ: Hilafet gelince aynı saygıyı göstermezsen bizim kanunlarda kısasa kısas ve ölüm cezası var uyandırıyım... 8 2 DaRK days : Dulluk senin başına vurmuş pelin su ihtiyacın olan şeyi burda bulamazsın 8 2
  • 4136: BUNA BEYIN ALCAM KIVRIMLI 20 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement