Esra Oflaz Güvenkaya, Tom Cullen ile Aynı Masada - Son Dakika
Magazin

Esra Oflaz Güvenkaya, Tom Cullen ile Aynı Masada

Esra Oflaz Güvenkaya, Tom Cullen ile Aynı Masada

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, A+E Networks Başkanı Sean Cohan ile birlikte Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi (Emmy) ödül törenine katıldı.

22.11.2017 12:20  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD dışında yayınlanan televizyon yapımlarının en iyilerinin seçildiği ödül töreni New York'ta düzenlendi. Bu yıl 45.ci kez düzenlenen Emmy'ye katılan Esra Oflaz Güvenkaya, "Downtown Abby" ve "Knightfall" dizilerinin yıldızı Tom Cullen ile aynı masayı paylaştı. Geceye, Kevin Spacey'nin taciz iddiaları ile ilgili konuşmalar damga vurdu.

Lifetime Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, A+E Networks Başkanı Sean Cohan ile birlikte bu yıl New York'ta 45.si düzenlenen "International Academy of Television Arts and Sciences" ödül törenine katıldı. "Downtown Abby" ve "Knightfall" dizilerinin yıldızı Tom Cullen ile aynı masayı paylaşan Esra Oflaz Güvenkaya, gecede en çok konuşulan konunun Kevin Spacey'nin taciz iddiaları olduğuna dikkat çekti. Emmy'nin bu yıl onur konuğu olmasına rağmen taciz iddiası yüzünden davet edilmemesi ve ödülünün elinden alınması gecenin en çok konuşulan konuları oldu. Larry King'de bu kervana katıldı ve Kevin Spacey'nin durumunu ti'ye aldı.

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği "Kara Sevda", "En iyi dizi" dalında finale kalan 4 diziden biri oldu. "Kara Sevda"nın Brezilya ve Kanada'lı rakiplerini geride bırakarak kategorisinde en iyi dizi ödülüyle dönmesi ise Türkiye adına sevindirici bir karar oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Esra Oflaz Güvenkaya, Tom Cullen ile Aynı Masada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement