Harun Kolçak'ın Ölümü Babasının İçine Doğmuş: Yengeç Düşünce "Oğlan Gitti" Dedim - Son Dakika
Magazin

Harun Kolçak'ın Ölümü Babasının İçine Doğmuş: Yengeç Düşünce "Oğlan Gitti" Dedim

Usta oyuncu Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak'ın ölümünün ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak, "Harun'un öleceğini 3 saat önceden hissettim." diyerek yürekleri sızlattı.

29.07.2017 11:59  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak'ın vefatının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Oğlunun yengeç burcu olduğunu ve buzdolabının üzerinde yengeç mıknatısı olduğunu söyleyen Kolçak, "Yengeç düşünce "oğlan gitti" dedim, gerçekten de 3 saat sonra gitmişti" dedi.

"ÖLECEĞİNİ ÜÇ SAAT ÖNCE HİSSETTİM"

19 Temmuz'da oğlu Harun Kolçak'ın ölüm haberini alan usta sanatçı Eşref Kolçak, Posta Gazetesi'nden Işıl Cinmen'e konuştu. Kolçak, oğlunun ölümünü hissettiğini şu sözlerle dile getirdi: "Harun, Yengeç burcuydu. O gün mutfağa girdiğimde buzdolabımdaki yengeç mıknastısının yere düştüğünü gördüm. Yerde duran yengece baktım ve 'Oğlan gidiyor' dedim. Nitekim 3 saat sonra gitti."

"UYUŞTURUCU KULLANIYORDU YAZAN ADAMA KÜFÜR BİLE ETMEM"

"Uyuşturucu ve alkol kullandığı iddia edildi" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Adamı tanımam. Cengiz Semercioğlu diye biri yazmış. Ya bu kadar terbiyesizlik olur mu? Ayıptır! Ölen birini kötüleyerek ne kazanırsın be adam. Alkol tamam. Ama Harun katiyen uyuşturucu kullanmadı. Doktoru da açıkladı. O yazıyı yazana küfür bile etmem!"

Harun Kolçak\'ın Ölümü Babasının İçine Doğmuş: Yengeç Düşünce "Oğlan Gitti" Dedim

Son Dakika Magazin Harun Kolçak'ın Ölümü Babasının İçine Doğmuş: Yengeç Düşünce 'Oğlan Gitti' Dedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement