Usta Oyuncu Eşref Kolçak Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Usta Oyuncu Eşref Kolçak Hastaneye Kaldırıldı

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Eşref Kolçak, yeniden hastaneye kaldırıldı. 92 yaşındaki oyuncu, doktorlar tarafından mama ile beslenmeye başladı.

16.05.2019 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde oturan ve önceki gün evinde rahatsızlanan sanatçı Eşref Kolçak, yeniden hastaneye kaldırıldı. Gemlik Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan Kolçak'ın durumunun iyi olduğu ve bir gün sonra normal odaya çıkartılacağı öğrenildi.

EVİNDE FENALAŞTI

Bursa'nın Gemlik ilçesinde ikamet eden Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından 92 yaşındaki Eşref Kolçak, evinde rahatsızlandı. Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ünlü oyuncu, yoğun bakıma alındı. Burada doktorlar tarafından mama ile beslendiği öğrenilen Kolçak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kolçak'ın yarından itibaren normal odaya çıkacağı ifade edildi.

Usta Oyuncu Eşref Kolçak Hastaneye Kaldırıldı
Usta Oyuncu Eşref Kolçak Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Usta Oyuncu Eşref Kolçak Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Türkiyem: Eşref kolçak karakerli sanatçılardan kabadayı rolleri yakışıyordu 8 0 Yanıtla
  • alihan: Allah şifa versin , tez zamanda iyileşsin inşaallah. mukemmel oyuncu eski sanatcılar bambaska . ogluna cok uzulmustum . harun kolcak nur icinde yatsın. 8 0 Yanıtla
  • Feryal: Allah'tan Şifalar Diliyorum 7 0 Yanıtla T: Amin. Tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın 4 0
  • erdal erman amasya: çok geçmişler olsun 6 0 Yanıtla
  • EMİNE GÜNEL: BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFALARINI VERSİN 5 0 Yanıtla
  • oflu: allah yadımcın olur inşaallah sevdiğimiz insan 5 0 Yanıtla
  • ÇARŞI: HARUN KOLÇAKM ... ALLAH RAHMET EYLESİN .... ÇOK İYİ SANTCIYDI ... ERKEN KÖÇTÜ ..... BABASINA ALLAH ŞİFA VERSİN ! 5 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: HERKES BU ÖLÜMÜ TADACAK YOLU YOK AMA BUGÜN AMA YARIN KAÇIŞ YOK...HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN . 2 0 Yanıtla Demir 06: Sende tadacacaksın ya,bir an once tat.defol git.hemde çekerek git,püsküllü zındık gibi. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı
    11:10 Sivas'ta kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarpan araçta 5 kişi yaralandı

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada, hafif ticari araç kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı ve olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Yarın Başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, Türkiye'de düzenlenecek. 27 ülkeden 108 sporcu, 29-31 Mart tarihleri arasında İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda yarışacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı
    11:08 Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunduran şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirilirken, Aşağısevindikli Mahallesi'nde ise bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı
    11:06 Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.


Advertisement