ESTAB Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

ESTAB Meclisi Toplandı

ESTAB Meclisi Toplandı

Turizm belgesi olmayan Otel, pansiyon ve konaklama tesislerinden alınacak olan katılım payının belirledi.

26.11.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Saros Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği (ESTAB) Meclisi'nin 23 Kasım 2012 Cuma günü yapacağı toplantı çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gerçekleştirilemeyen toplantısı 26 Kasım 2012 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Saat 15.00'te Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Keşan Belediye Başkanı ve ESTAB Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında toplanan meclis; ilk olarak Birliğin faaliyet sahası içersinde bulunan Turizm Belgesi olan ve Turizm belgesi olmayan Otel, pansiyon ve konaklama tesislerinden alınacak olan katılım payının belirledi.

Buna göre Turizm Belgesi olanlardan yatak başına 30 TL ve Turizm Belgesi olmayanlardan yatak başı 15 TL katılım payı alınması oybirliği ile kabul edildi. Bu rakamın 2012'de ki rakam olduğu ve artış yapılmadığı da belirtildi.

Birliğin 2013 yılı gelir ve gider bütçesi de 153 bin 828 TL olarak oybirliğiyle kabul edildi.

Son olarak Birlik Denetim Komisyonu seçimi gerçekleştirildi. Denetim Komisyonuna da Nusret Uybaş, Erdoğan Gümülcineli ve İrfan Er oybirliği ile seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Özcan, Erikli Tuz Gölü'nün ıslah edilmesi konusunda ve Mercan Resiflerindeki gelişmeleri incelemek üzere Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile bir çalışma yapmak üzere girişimlerde bulunduklarını, Ünüversite'nin bir talepte bulunduğunu ve protokol imzaladıklarını bu protokolçeröçevesinde mercan resiflerindeki gelişmelerin üniversite tarafından izlemeye alınacağını ve raporlanacağıve Valilik'ten Tuz Gölü'nün Keşan Belediyesi'nin mücavir alanı dışında olmasından dolayı gerekli izin için başvuruda bulunduklarını da belirtti.

Özcan ayrıca Yapay resif Projesi ile ilgili çalışmaların bir cd de toplanarak ESTAB Birlik Meclisi üyelerine dağıtılacağı ve bu konuda bundan sonraki ilk ESTAB meclis toplantısında çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirileceğini de söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESTAB Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement