Esteban Alvarado Ayrılığı Açıkladı - Son Dakika
Spor

Esteban Alvarado Ayrılığı Açıkladı

Esteban Alvarado Ayrılığı Açıkladı

Trabzonsporlu Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz, alacaklarına yönelik Türkiye Futbol Federasyonu’na başvururken, takımdaki bir diğer futbolcudan da ayrılık sözleri geldi.

11.12.2018 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler

Kosta Rikalı deneyimli file bekçisi Esteban, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada bordo-mavili ekipten ayrılmak istediğini söyledi.

'Ayrılmak için zemin arıyor'

'Esteban Alvarado Trabzonspor'dan ayrılmak için görüşme zemini arıyor' başlığıyla verilen röportajında deneyimli file bekçisinin "Kışın devre arasında kulüple görüşerek her iki taraf için de hayırlı olanı yapmak adına bir araya gelmemiz gerekiyor" sözlerine yer verildi.

'Oynamak, istikrarlı forma istiyorum'

Esteban "Takımda çok fazla değişiklikler meydana geldi. Beni Türkiye'ye getiren teknik direktör, başkan hepsi değişti. Dolayısıyla forma giymek daha zor bir hal aldı. Ancak ben oynamak istiyorum. İstikrarlı bir şekilde forma giymek, milli takıma dönmek istiyorum" diye konuştu.

'Onur deneyimli ve çok saygı duyuluyor'

Kosta Rikalı 29 yaşındaki eldiven kendisine gelecek somut transfer teklifleri için kulübün onay vermesini beklediğini belirterek şöyle devam etti:

'Keyif alacağım bir ligi istiyorum'

"Bazı seçenekler var ama resmi değil. Öncelikle takımla görüşmelerin yapılmasını bekleyeceğim. Nereye gidebileceğime bakacağım. Oynayabileceğim ve oynamaktan keyif alacağım bir lige gitmek istiyorum. Hollanda'ya geri dönmek de seçeneklerin dışında değil".

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Esteban Alvarado Ayrılığı Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement